Screenshot 2019-02-04 at 10.58.16.png
 
torikaduntenniskoulu.jpg

TORIKADUN LIIKUNTAKESKUS ALOITTAA KEVÄÄLLÄ 2019
TENNISKOULU TOIMINNAN!

Torikadun Liikuntakeskuksen yrittäjät Heikki Tiitinen, Heikki Tuomi sekä Kari Varjus ovat kaikki olleet aikanaan aktiivisesti mukana Hyvinkään tenniksen toiminnassa. Yrittäjien halu osallistua edelleen Hyvinkään tenniksen kehittämiseen johti Torikadun Liikuntakeskuksen oman Tenniskoulun aloittamiseen.

Tenniskoulu tarjoaa valmennusta ja pelipäiviä aloittelijoille ja jo tennistä harrastaneille. Aluksi Tenniskoulun tarjonnassa on kursseja ja valmennusryhmiä aikuisille, mutta jatkossa koulu tarjoaa valmennusta myös nuoremmille harrastajille. Lisäksi tavoitteena on yhdessä Hyvinkään Tennisseuran kanssa kasvattaa uusia kilpapelaajia ja Torikadun tukema junioritiimi.

Tenniskoulun valmentajina toimivat Riku Ainola, Sami Huurinainen, Sari Laihonen sekä Ville Tuomi. Myös vierailevia ammattivalmentajia tullaan tapaamaan Torikadulla.

tenniskurssit.jpg

KURSSIT

Kevään aikana tarjolla on valmennuskursseja niin aloittelijoille kuin jo tennistä harrastaneille. Ohjelmassa on pidempiä kursseja, viikonlopun lyhyitä intensiivi-kursseja sekä muutaman tunnin tehotreenejä.

tennisvalmennus.jpg

VALMENNUsryhmät ja pelipäivät

Jos haluat treenata säännöllisesti valmentajan johdolla, niin osallistu viikottaiseen valmennusryhmään. Järjestetyillä pelipäivillä pääset harjoittelemaan opittua tekniikkaa ja taktiikkaa.

valmentajat.jpg

VALMENTAJAT

Torikadun Tenniskoulun valmentajat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia valmentajia, joilla kaikilla on vahva kilpatennistausta.