TORIKADUN LIIKUNTAKESKUS

Torikatu 24
05800 Hyvinkää
puh. 040 487 1077
info@torikatu.com


Facebook
Instagram @torikadunliikuntakeskus


Merja Varjus
toimitusjohtaja
puh. 040 8200 778
merja.varjus(at)torikatu.com

Torikadun Liikuntakeskus Painotiedosto 2015-2017.jpg
 
 

Lähetä meille viesti

Haluatko antaa palautetta, kysyä jostakin tietystä lajista tai keskustella omasta liikunnallisesta tilanteestasi ja miten me voisimme olla siinä avuksi? Ole rohkeasti meihin yhteydessä ja lähetä viestiä! 

Nimi *
Nimi
Kerro lyhyesti mitä asiasi koskee
 

HENKILÖSTÖ

Vastaanotossa Sinua palvelevat

Heinänen Sara
Puustinen Päivi
Ravantti Sara
Tilli Isabella
Tilli Greta

Ryhmäliikuntatuntien ohjaajat

Aho Pekka
Ikonen Merja
Heinänen Sara
Kaajaluoma Nora
Kettunen Hannele
Koski Maija
Kurola Susanna
Muhonen Anna
Myllymäki Laura - äitiyslomalla
Mäkinen Arttu
Peltola Tanja
Pihlava Tommi
Selenius Eveliina
Viitanen Jaana

Lisäksi satunnaisesti ohjaavat Laitala Terhi, Sargsjan Sona, Uusitalo Terhi

Personal trainerit
Kurola Susanna
Pihlava Tommi
Tuomi Ville

Toimitusjohtaja

Varjus Merja

ASIAKKAAKSI TORIKADUN LIIKUNTAKESKUKSEEN

Ilmainen tutustuminen

Ensimmäinen käynti ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalilla on aina ilmainen tutustumiskäynti. Tämä tutustuminen ei sido eikä velvoita mihinkään. Tutustumisajan tai liikuntatunnin voit valita itse (poikkeus erikoismaksulliset tunnit ja kurssit). Ryhmäliikuntatunneille suosittelemme paikan varaamista etukäteen, jotta mahdut varmasti tunnille mukaan. Varauksen voi tehdä online-varausjärjestelmän kautta rekisteröitymällä järjestelmäämme tai soittamalla vastaanottoon puh. 040 487 1077.

Meille voit poiketa aina aukioloaikoinamme ilman tapaamisajan varausta. Henkilökunta esittelee mielellään tarjontaamme.

 

Palveleva ja joustava liikuntakeskus, ei vuosimaksua tai sitovaa jäsenyyttä

Torikadun Liikuntakeskuksessa voit käydä kertamaksulla, 10-kortilla, kuukausi-, kausi- tai vuosikortilla. Voit valita itsellesi sopivimman tavan liikkua tämänhetkisen elämäntilanteesi mukaan ja muun liikuntaharrastuksesi tueksi. Ei erillistä jäsenmaksua tai sitovaa, säännöllistä kuukausimaksua. Olemme yksityinen liikuntakeskus, joka on aidosti innostunut liikuttamaan kuntoilijoita ja aktiiviliikkujia sekä tukemaan alueen tennisharrastusta. Hintatasomme on edullinen ja liikkumaan kannustava.
 

Online-varausjärjestelmä

Voit tehdä varauksia ryhmäliikuntatunneille ja tennikseen varausjärjestelmämme kautta. Rekisteröityessäsi ilmoitat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Mikäli myöhemmin unohtaisit käyttäjätunnuksen tai salasanasi, otathan ensisijaisesti yhteyttä vastaanottoomme puh. 040 487 1077 tai info@torikatu.com. Kerromme käyttäjätunnuksesi ja annamme uuden salasanan. Jotta mahdollisesti ostamasi liikuntakortit ja sormenjälkitunnistimeen rekisteröityminen säilyvät, niin ethän perusta itseäsi järjestelmään uudestaan antamalla itse uudet tunnukset ja yhteystiedot.

 

Ryhmäliikuntatunnille ja kuntosalille ilmoittautuminen

Tunneille ja kuntosalille ilmoittautumisessa käytämme varausjärjestelmään kytkettyä sormenjälkitunnistinta. Tämä tunnistautuminen tehdään ensimmäisen liikuntakortin oston yhteydessä. Sen jälkeen kaikille liikuntatunneille ja kuntosalille ilmoittaudutaan sormenjälkitunnistimen kautta. Tämä ilmoittautuminen kuittaa tuntisi voimassa olevalta kortiltasi. Voit aina ilmoittautua myös nimelläsi vastaanottoon. Kertakäynnit maksetaan suoraan kassalle.

Reksiteröitymisessä käytetty sormenjälkitunnistus ei tallenna asiakkaan sormenjälkeä vaan siitä muodostuu numerosarja, johon ilmoittautuminen perustuu.

 

Liikuntasetelit

Maksuna käyvät kaikki tunnetetuimmat liikuntasetelit ja maksutavat:

SMARTUM Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartum-maksukortti, TYKY-setelit, E-passi, Eazybreak, Mind&Body Ticket, Virikesetelit ja Virikekortti.

 

Olet lämpimästi tervetullut liikkumaan Torikadun Liikuntakeskukseen!