YHTEISTYÖKUMPPANIT

Useat urheiluseurat toteuttavat omien harjoitustensa lisäksi lajilleen sopivaa oheisharjoittelua Torikadun Liikuntakeskuksessa.

 
 
yhteistyö_golf.jpg

Torikadun liikuntakeskus pitää golfarit kunnossa; kuntosali ja Hyvigolfin pelioikeus yhdellä kuukausimaksulla!

Yhteistyö Hyvigolfin ja aktiivisten golfin harrastajien kanssa jatkuu! Nyt voi treenata ympäri vuoden kuntosalilla ja pelata kesäajan rajattomasti golfia Hyvigolfin kentällä edullisella kuukausimaksulla 69,90 € / kk. Uusi sopimuskausi on ajalle 1.5.2018-30.4.2019.

Yhä useampi golfin harrastaja hakee peruskuntoa pelilleen kuntoilemalla Torikadun Liikuntakeskuksessa. Näin tekee myös lupaava golfari Henrik Honkalehto, joka pelaa golfia ja opiskelee talvikaudet Floridan lämmössä. 

 
yhteistyö_tennis.jpg

Torikadulta vauhtia tennikseen

Hyvinkään Tennisseura on kasvattanut useita hyvin menestyineitä pelaajia vuosien aikana. Tällä hetkellä menestyviin nuoriin pelaajiin kuuluu mm. Aleksi Tuukkanen, joka nähdään harjoittelemassa Torikadun tenniskentillä sekä kuntosalilla lähes päivittäin.

Tietoa Aleksin taustoista ja menestyksestä TÄÄLLÄ.

 
yhteistyö_juliatoiviainen.png

Kilpa-urheilijoiden oheistreenit Torikadulla

Yksi Suomen nuorista ja menestyvistä alppihiihtäjistä on Hyvinkään oma kasvatti Julia Toiviainen. Julia on nuoresta iästään huolimatta harrastanut alppihiihtoa jo lähes 15 vuotta. Talviharjoittelun lisäksi kesä käytetään fysiikkatreeniin ja Julian tapaakin usein Torikadun Liikuntakeskuksen kuntosalilla. Omassa ikäluokassaan Julian ranking maailmanlistalla on 28 ja hän on viime kauden pujottelun alle 18-vuotiaiden Suomen mestari. 

Myös Hyvinkään Slalomseuran juniorit tekevät valmentajansa johdolla monipuolisia fysiikkatreenejä Torikadulla. Nuoret treenaavat ja tekevät toiminnallisia harjoitteita niin kuntosalilla kuin tenniskentälläkin, välillä myös tennistä pelaten. :)

 

 

Torikadun Liikuntakeskus tekee lisäksi yhteistyötä mm. seuraavien seurojen kanssa:

Hyvinkään Tennisseura - HyTs - www.hyts.fi

Hyvinkään Pyöräilijät - HyPy - www.hypy.fi

Hyvinkään Slalomseura Sukkula ry - www.hyss.fi

Hyvigolf Oy &  Hyvinkään golfseura ry - www.hyvigolf.fi

Hyvinkään Jää-Ahmat - www.ahmat.eu

Hyvinkään Ponteva ry - http://hypo.sporttisaitti.com/koripallo2

Hyvinkään Rasti - HyRa - www.hyvinkaanrasti.fi


Seurojen lisäksi teemme yhteistyötä useiden eri yritysten ja järjestöjen kanssa. Voimme tarjota ohjattuja liikuntatunteja myös yrityksen omissa tiloissa.