TUNTIKUVAUKSET

 

BODYCOMBAT™

BODYCOMBAT™ on voimaa ja energiaa sisältävä tunti, jossa käytetään usean eri kamppailulajin (taekwondo, kickboxing, karate, kung fu, tai chi jne) liikkeitä hyväksi. Tunnilla lyödään ja potkitaan hyvän musiikin tahtiin. Tehokas koordinaatiota, kestävyyttä ja ketteryyttä kehittävä tunti!


Core

Keskivartalon syviä lihaksia aktivoiva, selän liikkuvuutta ja ryhtiä parantava tunti. Tunnilla harjoitetaan monipuolisesti vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, jotka kehittävät kehosi tasapainoa. Tunti on temmoltaan rauhallinen, mutta erittäin tehokas.


CROSS-TRAINING

 

Back to basics. Crosstraining on loistava koko kehon toiminnallinen treeni, jossa yhdistyvät tehokkaasti lihaskunto, kestävyys ja notkeus. Se kehittää kunnon kaikkia osa-alueita: hapenottokykyä, lihaskestävyyttä, maksimivoimaa, liikkuvuutta, nopeutta, nopeuskestävyyttä, koordinaatiota, ketteryyttä ja tasapainoa. Tunti tehdään oman kuntotason mukaan ja sopii siksi kaikille. Tunti ei sisällä askelkuvioita eikä ole perinteistä ryhmäliikuntaa musiikin tahtiin, vaan musiikki soi vain taustalla. Välineinä voidaan käyttää mm. kahvakuulia, TRX-laitetta, käsipainoja, levypainoja jne.


Mielen ja kehon yhteistyötä, kehon hallintaa ja voimaa lisäävä tunti. Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja asentojen ylläpitäminen vaatii lihastyötä sekä keskittymistä. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille.

FLOWJOOGA


Kahvakuula-tunnilla käydään läpi lajin perusliikkeitä. Tekniikoita harjoitellaan tarkasti ja ohjaaja korjaa suorituksia. Saat tunnilta hyviä vinkkejä kotiharjoitteluun. Kuulien koot 5 kg, 7,5 kg, 8 kg, 10 kg ja 12 kg. Voit ottaa myös oman kuulan mukaan!
 

KAHVAKUULA


Tunti aloitetaan kehoa avaavilla, lämmittävillä ja liikkuvuutta lisäävillä dynaamisilla venytyksillä. Tämän jälkeen jatketaan kehon huolto pidempikestoisilla venytyksillä ja/tai rullaa apuna käyttäen. Rullahieronnalla voidaan laukaista ja avata kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja. Irtonaisilla lihaksilla pystyt tuottamaan tehokkaammin voimaa, palaudut nopeammin rasituksista, vähennät loukkaantumisriskiä ja parannat liikkuvuuttasi. Rullahieronta sopii niin istumatyöntekijöille kuin kuntoilijoillekin.

KEHONHUOLTO


Kuntonyrkkeily on vauhdikas ja tehokas ryhmäliikuntatunti. Tunnin runko rakentuu nyrkkeilyn peruslyöntitekniikoiden, liikkumisen sekä lihaskuntoharjoitteiden ympärille. Liikkeitä ei tehdä musiikin tahdissa. Omia hanskoja et välttämättä tarvitse ja käsisiteitä voit halutessasi käyttää. Sopii hyvin reippaammasta harjoittelusta pitäville! Tunti soveltuu kuntonyrkkeilyn alkeet hallitseville.

KUNTO-NYRKKELY


Sisältää perinteisiä joogan perusasentoja eli asanoita, jotka tehdään hitaaseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään myös seisten tehtäviä asanoita, mutta se koostuu pääsääntöisesti istuen ja selin/vatsamakuulla tehtävistä asanoista. Sopii kaikille perusliikuntaan kykeneville. Tunnilla voidaan käyttää apuvälineinä joogatiiliä.

LEMPEÄ JOOGA


Tanssillinen tunti, jossa niin keho kuin mieli saavat irtioton arjesta menevän musiikin myötä.  Tunti on saanut vaikutteita mm. letkeistä latinorytmeistä,  tule mukaan nauttimaan tanssin huumasta! Tunti sopii kaikille.

LET'S DANCE


M.A.X®

M.A.X.® on 30 minuutin ryhmäliikuntatunti, joka kehittää kestävyyttä, voimaa ja koordinaatiota. Tunti on täydellinen niin miehille kuin naisille, jotka haluavat lyhyen ja tehokkaan treenin. Tunti koostuu lämmittelystä sekä kolmesta erilaisesta harjoitusosiosta, joista jokainen sisältää keski- ja ylävartaloon keskittyvän core-osuuden, jalkojen voimasarjan sekä sykettä kohottavan cardio-osuuden. Liikkeet ovat suunniteltu parantamaan koordinaatiokykyäsi. Liikevaihtoehtoja löytyy lähes jokaiselle. M.A.X.® sopii erinomaisena oheisharjoitteena esimerkiksi tenniksen, koripallon ja jääkiekon pelaajille sekä juoksijoille. Tarvitset mukaan vain juomapullon ja hikipyyhkeen. Train hard but SMART!


Kehon suuria lihasryhmiä muokkaava lihaskuntotunti. Helppo aerobinen lämmittely 5-10 min. Lihaskunto-osuudessa käytetään teeman mukaan painoja, kuminauhoja, keppejä ym. Lyhyet venyttelyt lopussa.
 

MUOKKAUS


Loistava keino ennaltaehkäistä ylävartalon jumia sekä kuntouttaa selkää ja hartian seutua. Tunnilla annettavista suoritusohjeista on hyötyä kaikessa liikunnassa. Tunti sopii aloittelijoille. Se on tarpeellinen lisä myös niille, jotka muuten tykkäävät jumpata syke korkealla ja isoilla painoilla. Kannattaa kokeilla!

NISKA-SELKÄ

 


Pilates on kehonhallintamenetelmä, jonka harjoitteilla vahvistetaan keskivartalon syvien lihasten voimaa ja kestävyyttä sekä lisätään liikkuvuutta. Lisäksi harjoitteet parantavat hengitystekniikkaa. Pilates on pehmeä, joskin haastava laji, joka sopii kaikille - myös miehille.

PILATES


PowerBoxing on vauhdikas nyrkkeilynomainen tunti sinulle, joka haluat koko kehoa kuormittavan tehokkaan treenin. Tunnilla sovelletaan nyrkkeilyä ja sille ominaisia liikkumismuotoja sekä lihaskuntoharjoitteita kiertoharjoitteluna. Tunnille et tarvitse mitään välineitä eikä tunnilla tehdä nyrkkeilyn pariharjoituksia. Vaihtelevat ja monipuoliset tuntien sisällöt soveltuvat ihan kaikille! Mukaan tarvitset vain iloisen mielen ja reippaan asenteen. Tervetuloa hikoilemaan!

POWERBOXING


Monipuolinen ja tehokas koko kehon lihaskuntoharjoittelu levytangoilla ja levypainoilla. Ei sisällä vaikeita koreografioita. Sopii kaikille, sillä voit haastaa itsesi valitsemalla juuri sinulle sopivat painomäärät. Hyvä lisäharjoittelumuoto myös muiden urheilulajien oheen. Kaikki liikkeet tunnilla tehdään eri kappaleisiin.

Pump 45min ei sisällä alkulämmittelyä, joten lämmittelethän itse etukäteen tai voit halutessasi osallistua ennen pumppia M.A.X. -training 30min tunnille tai SpinPump 75min -tunnille, jossa poljetaan 30min ennen pump-osuutta. 10-kortilla pääset M.A.X. -training ja pump -tunnille sekä SpinPump 75min -tunnille yhdellä käyntikerralla.

PUMP


Reisi-vatsa-pakara -tunti keskittyy lyhyen lämmittelyn jälkeen lihaskuntoharjoituksiin, joilla vahvistetaan ja kiinteytetään kehoa. Tehokas muokkaustunti, jossa todellakin alakroppa saa kyytiä! Sopii myös vasta-alkajille.

REISI-VATSA-PAKARA


Tunti sisältää venyttelyä ja liikkuvuusharjoittelua rauhallisessa ja miellyttävässä tunnelmassa. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venyttelyyn, parannetaan lihaksien aineenvaihduntaa ja lisätään liikkuvuutta. Rauhallinen tunti, jossa keskitytään rentouttamaan ja venyttelemään kiristäviä lihaksia. Tunti ei sisällä haastavia toiminnallisia liikkuvuusharjoitteita. Harjoitus on kehoa ja mieltä huoltava.

RENTOUTTAVA KEHONHUOLTO


Spin Perus sisäpyöräilytunti on harjoittelua matalilla sykealueilla. Tunnilla liikutaan pääosin peruskestävyysalueella käyden välillä vauhtikestävyyden puolella. Tunti kehittää hyvin rasva-aineenvaihduntaa ja toimii hyvin palauttavina harjoituksina kokeneemmille polkijoille. 

Spin Vauhti -tunti on sykealueharjoittelua vauhtikestävyyden alueella. Tunti on luonteeltaan keskiraskas ja kehittää hyvin hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Koska harjoitus on pääosin aerobinen, energiankulutus on erittäin suurta ja tunti toimii hyvin myös painonhallintaa ja rasvanpolttoa ajatellen. 

SpinCircuit on yhdistelmätunti, joka aloitetaan sisäpyöräilyllä (n. 20 min) spin perus/vauhti -tasolla ja tämän jälkeen lihaskuntoharjoittelua kiertoharjoittelun muodossa.  Tunnissa yhdistyy kaksi helppoa mutta tehokasta lajia, jotka sopivat kaikille ja antaa mahdollisuuden treenata oman kunnon ja taitotason mukaan. Lopussa lyhyt venyttelyosuus (noin 5 min).

SPINNING


Spin-Pump -yhdistelmätunti kestää 75 min, josta pyöräilyä noin 30-40 min ja loppuaika Pump-tuntina. Tunnissa yhdistyy kaksi helppoa mutta tehokasta lajia, joissa ei ole koreografioita ja sopii siksi kaikille liikkujille. Tuntirakenne antaa mahdollisuuden haastaa kuitenkin itsensä kovaankin treeniin lisäämällä vastusta spinningpyörään ja painoja pump-osuudella.

SPIN-PUMP


Todellinen tehotunti. Tunnin aikana treenataan koko kroppa erilaisia välineitä käyttäen. Tunti koostuu pattereista, joihin kuuluu lihaskuntoliikkeiden lisäksi sykkeenkohotus. Täällä hiki roiskuu! Ei aloittelijoille.

TOTALBODY


Venyttelytunnilla pyritään palauttamaan lihasten voima, tasapaino ja notkeus sekä painotetaan myös tietoisuutta omasta kehosta. Venyttelemällä rentoutetaan kehon isoja lihasryhmiä. Lisää liikkuvuutta, huoltaa kehoa ja palauttaa lihaksistoa. Tunti sopii kaikille.

VENYTTELY


Kehon syviin rakenteisiin; sidekudoksiin ja kalvorakenteisiin vaikuttava joogamuoto, jossa asennoissa pysytään 1-5 minuuttia. Liikkeet vaikuttavat avaavasti ja rentouttavasti sekä ne tukevat ja palauttavat muiden liikuntalajien suorituksia/sta. Soveltuu kaikille. 

YIN JOOGA


Helppoja ja tehokkaita tanssiaskelia ja sarjoja, mahtavaa meininkiä ja hikipisaroita! Tämä tunti ei jätä kylmäksi ketään. TULE ja IHASTU!

ZUMBA

IMG_3769.jpg

EXTRATUNNIT

Täydellinen yhdistelmä treeniä ja tanssia! Suuret, vapaat ja luonnolliset liikkeet rumpumusiikin tahtiin tarjoavat mahtavan fyysisen treenin samalla kun saat sisäistä energiaa, rentoudut ja unohdat arjen. Sekoitus erilaisista afrikkalaisista tanssityyleistä helpolla koreografialla. Tunnilla tanssitaan paljain jaloin. Uskalla vapauttaa kehosi! Tunti sopii kaikentasoisille. 

AFRODANCE


Yksinkertaista monitasoista ja tehokasta terveysliikuntaa, jossa pyritään kehon ja mielen hyvinvointiin. Asahissa yhdistyvät itämaisen ja länsimaisen terveysliikunnan parhaat periaatteet. Se on suomalaisten alansa huippuammattilaisten kehittämä laji. Yksinkertaiset, mutta tehokkaat ja hitaasti tehtävät liikkeet kattavat kehonalueet niskasta nilkkoihin. Asahi sopii kaikentasoisille liikkujille - ikään katsomatta. Se ennaltaehkäisee ja hoitaa sekä sitä voi harrastaa läpi elämän. Tunti tehdään seisten ilman musiikkia. Tarkoituksena on hiljentyminen ja rentoutuminen, kevyen liikunnan avulla. Tunnilla ollaan ilman sisäkenkiä.

ASAHI


BarreMove yhdistää liikkeitä baletista, joogasta ja toiminnallisesta harjoittelusta. Tunnilla treenataan tasapainoa, keskivartalon hallintaa, alaraajojen voimaa ja liikkuvuutta hyvän musiikin tahdissa. Tunti on tarkoitettu kaikentasoisille liikkujille eikä osallistuminen vaadi tanssitaustaa.

BARREMOVE


Bodyharmony on rauhallinen, kehoa kokonaisvaltaisesti huoltava ja vahvistava tunti, joka kehittää kehonhallintaa, tasapainoa ja auttaa vähentämään lihaskireyksiä. Alussa tehdään rauhallinen ja liikeratoja tehokkaasti avaava lämmittely, jonka jälkeen vuorossa on lihaskunto ja tasapainoharjoitteet. Lihaskuntoliikkeissä keskitytään erityisesti keskivartalon tärkeisiin tukilihaksiin. Tunnin lopuksi on noin 20 minuutin syvävenyttely ja tunti päätetään aina loppurentoutukseen.

BODY-HARMONY


Body challenge tunnilla on muokkaus-tunnin aerobinen osuus ja lihaskuntoliikkeet rytmittyvät intervallitreenin lyhyisiin, mutta sitäkin tehokkaampiin osuuksiin. Erilaisten liikevaihtoehtojen johdosta tunti sopii sekä sykkeennostajille että rauhallisempaa lihaskuntotreeniä hakeville. Ei sisällä koreografiaa.

BODY CHALLENGE


Bodyjoogassa yhdistyvät usean eri joogalajin liikkeet helposti omaksuttavassa muodossa, johon vasta-alkajakin pääsee helposti mukaan. Dynaaminen länsimaiseen astangajoogaan perustuva tunti, jossa liikkeet sulautetaan yhteen hengityksen avulla. Tunti huoltaa kehoa ja mieltä. BodyJooga sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää keskittymiskykyään, lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa.

BODYJOOGA


Body& Mind on kehoa ja mieltä huoltava tunti, joka koostuu rauhoittavista liikkeistä ja pitkästä syvävenyttelyosuudesta, lopussa rentoutuminen. Liikkeet auttavat lisäämään liikkuvuutta ja parantamaan kehonhallintaa.. Tunnilla saat mahdollisuuden rentoutua ja keskittyä kehon ongelmakohtiin. Tunti parantaa arjen toimintakykyä ja tuo hyvää oloa. Tunti sopii kaikille oman kehonsa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

BODY & MIND


Rullahieronnalla voidaan laukaista ja avata kireitä lihaksia, sidekudosta ja kalvoja. Irtonaisilla lihaksilla pystyt tuottamaan tehokkaammin voimaa, palaudut nopeammin rasituksesta, vähennät loukkaantumisriskiä ja parannat liikkuvuuttasi. Rullahieronta sopii niin istumatyöntekijöille kuin kuntoilijoillekin. Tunneilla voit käyttää Torikadun hierontarulla tai ottaa mukaan oman rullasi. 

BODY ROLL RULLA-HIERONTA


Bokwa on uudenlainen ryhmäliikuntatunti, jossa yhdistyvät tehokkaasti etelä-afrikkalainen tanssi, potkunyrkkeily ja erilaiset sykettä nostattavat liikkeet.  Nimi Bokwa juontuu kahden sanan yhdistelmästä, missä BO kuvastaa kevyttä nyrkkeilyä ja KWA perinteistä tanssia Kwaitoa.  Bokwassa tehdään jaloilla vauhdikkaan ja mukaansatempaavan musiikin tahdissa kirjaimia ja numeroita ja tästä syntyy huipputehokas ryhmäliikuntatunti, jonka aikana kaloreita kuluu runsaasti!  Bokwa on etelä-afrikkalaisen Paul Mavin kehittämä vauhdikas ja rento fitnesstunti. Bokwan askeleet ovat helppoja ja kaikkien helppo omaksua!  Tätä tuntia on kokeiltava!

BOKWA


Bootcampissa treenataan kovaa, mutta hymyssä suin. Liikkeistä toiseen vaihdetaan nopeasti, joten syke pysyy ylhäällä koko treenin ajan. Tunti sisältää helppoja, mutta tehokkaita perusliikkeitä kuten vatsarutistuksia, punnerruksia ja haarahyppyjä, mutta ei vaikeaa koreografiaa. Soveltuu kaikille, sillä jokainen voi tehdä harjoitukset omalla tasollaan.

BOOTCAMP


Dancemix on koreografisesti yksinkertainen, tehokas ja erittäin hyväntuulinen tanssitunti. Tunnilla yhdistellään eri tanssityylejä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa! Tunnin kesto 45 min.

DANCEMIX


EasyAerobic tunnin kesto on 45 minuuttia. Tunnin aerobisen osuuden aikana (n. 35 min) rakennetaan helppoa askelsarjaa. Tunnin lopuksi vielä lyhyt vatsaharjoitus ja venyttelyt. 

EASYAEROBIC


Monipuolisesti lihaskuntoa kehittävä tunti, jossa hyödynnetään suurta pehmeää palloa lähes kaikissa liikkeissä. Alkulämmittely voidaan tehdä joko pallolla tai kepillä. Tehokkaat lihaskunto- ja tasapainoharjoitukset vahvistavat syviä vatsa - ja selkälihaksia sekä parantavat koordinaatiota, kehon hallintaa ja tasapainoa. Tunnin lopussa palauttavat venyttelyt. Laji kehittää erityisesti keskivartalon korsetin lihaksia. Tunti sopii kaikille.

FITBALL


FitBody yhdistää tehokkaat lihaskuntoliikkeet, lyhyet sykkeennostot ja keskivartalotreenin samaan pakettiin, jossa liikkeet ovat aina yksinkertaisia, eikä tunnilla tehdä koreografiaa. Tunti sopii sekä rauhallisempaan kunnonkohotukseen, että intervallityylistä sykeharjoittelua hakeville, sillä liikkeistä annetaan vaihtoehdot helposta haastavampaan. Voit aina valita askelluksen ja hyppyjen välillä. Tunti sopii kaikille!

FITBODY


Tanssillinen tunti, jossa niin keho kuin mieli saa irtioton arjesta menevän musiikin ja tanssisarjojen myötä. Tunnilla yhdistetän muun muassa eri katutanssilajeja esim. hip hop musiikin tahtiin. Tunti sisältää myös lyhyitä lihaskunto-osioita. Tunti sopii kaikille.

FIT DANCE


Kestävyyttä kehittävä tunti, jossa riittää vauhtia alusta loppuun asti. Mukaansa tempaavan musiikin, eri teemojen (aerobic ja boxing) siivittämänä liikutaan pilke silmäkulmassa kunnon hikeen. Sopii sinulle, joka pidät vauhdikkaammastakin menosta ja haluat vaihtelua lihaskuntopainotteiselle harjoittelulle.

FIT ENERGY


Tule ja haasta itsesi! Tunti sisältää toiminnallista lihaskuntoharjoitteilua käyttäen tehokkaita yhdistelmäliikkeitä. Syke pysyy hyvin yllä koko tunnin ajan ja lämmin tulee varmasti.

FUNCTIONAL TRAINING


HIGH ENERGY

High Energy on intensiivinen aerobinen harjoitus, jonka aikana sykettä kohotetaan voimakkaasti. Tunti kehittää kestävyyttä, nopeutta, voimaa, ketteryyttä ja ponnistusvoimaa. Tunnilla ollaan jatkuvasti liikkeessä, kaikki liikkeet suoritetaan kehon omalla painolla.


Lyhyt ja todella tehokas intervallitreeni, joka kehittää kestävyyttä, lihaskuntoa ja ketteryyttä. Liikkeet tehdään omassa tahdissa oman kuntotason mukaan. Tunnilla ei käytetä välineitä, sisältää hyppyjä, ei askelsarjoja. Ei suositella liikuntaa aloitteleville.

HIIT 30


Kehonpainoharjoittelun tunnilla treenataan tunnin nimen mukaisesti tehokkaasti vain oman kehon painolla.  Tunnilla käydään läpi voima-, taito- ja liikkuvuusliikkeiden eri vaiheet ja tasot.

KEHONPAINo-HARJOITTELU


KIERTO-HARJOITTELU

Aamun kiertoharjoittelutunti alkaa lempeällä kehoa herättävällä lämmittelyosuudella, joka koostuu venyttelystä ja avaavista
liikkuvuusharjotteista. Lämmittelyn jälkeen tunti jatkuu lihaskunto- ja sykettä nostavalla kiertoharjoittelulla, jonka voit tehdä itsellesi sopivalla intensiteetillä. Treenin jälkeen jatkat virkeänä työpaikalle tai nautit energisenä vapaapäivästäsi! Tunnin kesto on 50 min.


Mindful Body yhdistää kehon ja mielen huoltamista kokonaisuutena sekä perustuu ajatukseen siitä, että kaikki mitä tapahtuu mielessä, tapahtuu myös fyysisenä reaktiona ja  ja kokemuksena kehossa. Konsepti on luotu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen sekä sen tueksi jokapäiväisessä elämässä. Jokaisella tunnilla paneudutaan erikseen tietyn kehon alueen hoitoon eli kyseessä on pikemminkin ”hoitomuoto”. Mindful Body yhdistelee parhaita puolia erilaisista kehoa ja mieltä huoltavista tekniikoista, kuten pilateksesta, joogasta, fascia-harjoitteista, syvävenytyksestä ja rentoutusharjoituksista. Tunti opettaa tulkitsemaan oman kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä, kiputiloja ja heikkouksia sekä sitä kuinka näitä voi kehittää ja omaa olotilaa parantaa.

MINDFUL BODY


MINDFUL BODY CORSET

Mindful Body Corset -tunti kehittää liikkuvuutta, keskivartalon voimaa, tasapainoa sekä koordinaatiota. Jokaisella Corset -tunnilla on fysiologinen teema ja tätä teemaa lähestytään eri tavoin, jolloin kyseisen alueen lihasvoima, liikkuvuus ja liikehallinta kasvavat. Corset -tunti rakentuu kolmesta eri osiosta: Alkulämmittely-, Vahvista & Avaa- sekä Venyttely-osiosta. Tunnilla käytetään musiikkia, mutta kuten kaikilla Mindful Body -tuoteperheen tunneilla, liikkuminen tapahtuu omaan tahtiin, omaa kehoa kuunnellen ja valiten liikkeiden haastavuuden oman kyvyn ja tuntemuksen mukaan. Tunti kehittää myös kestävyyskuntoa sekä hapenottokykyä, sillä liikkeisiin siirrytään selkärankaa palauttavin liikkein flow:na yhdestä liikkeestä toiseen, jolloin tunnin aikana pysytään jatkuvasti liikkeessä. Corset -tunti on Mindful Body -tyylinen tunti lihaskuntoversiona ja valmistaa sekä kehoa että mieltä erinomaisesti yhdistelmänä Mindful Body -tunnin kanssa, jolloin sekä psyykkinen että fyysinen vastine harjoituksista on mahdollista viedä uuteen ulottuvuuteen!


Kiinteyttävä ja vahvistava lihaskestävyys- ja voimaharjoittelutunti. Alkulämmittely (n. 5 min) sisältää lihaskuntoliikkeitä tai helppoa askellusta. Lihaskunto-osiossa vastuksena käytetään mm. levytankoja, käsipainoja ja omaa kehonpainoa. Tunti sisältää myös sykkeennosto-osuuksia, jotka parantavat hapenkulun ja verenkiertoelimistön toimintaa. Tunnin lopuksi lyhyt venyttelyosuus.
 

POWER BODY


Tunnin tavoitteena on vahvistaa lihaksia, parantaa keskivartalon toimintakykylä ja keskivartalon lihaksiston hermotusta, joten liikkeitä tehdään erilaisilla temmoilla.  Tunnilla keskitytään keskivartalon lihaksiin: selkä, olkapäät,
pakaralihakset, vinot, syvät ja pinnalliset vatsalihakset sekä lantionpohjan lihakset. Tunnilla käytetään vaihtelevasti välineitä, kuitenkin suurin osa tunnista tehdään kehon omalla painolla. Core-tuntiin verrattuna PowerCore on vauhdikkaampi tunti, jossa pääset haastamaan itseäsi uudella tavalla ja hyvällä teholla.

POWERCORE


Valmistaa kehoasi synnytykseen ja/tai auttaa sitä palautumaan synnytyksestä. Kehoa sopeutetaan raskauden muokkaamaan kehon uusiin asentoihin, mittasuhteisiin ja muuttuvaan tilaan kehoystävällisin Pilates-harjoituksin mm. aktivoimalla lantionpohjan lihaksia, lisäämällä kudosten joustavuutta sekä rentoutus- ja hengitysharjoituksin. Harjoitukset sopivat raskauden alkuvaiheista sen loppuun saakka sekä synnytyksen jälkeen noin 2-6 kuukautta. Harjoitukset toteutetaan pienryhmässä yksilölliset tarpeet huomioiden.

PRE / POSTNATAL PILATES


Kehon tukea ja liikkuvuutta kehittäviä liikkeitä tehdään pystyasennossa, seisten. Samalla kehitetään tasapainoa, liikkeen- ja kehonhallintaa.

PYSTYPILATES


Seasonal Pilates yhdistää länsimaisen pilateksen periaatteet itämaisen filosofian kanssa. Tunneilla tehtävät liikkeet seuraavat vuodenaikojen vaihtelua. Keväällä herätellään kehoa kierroilla ja sivutaivutuksilla ja kesällä keskitytään koordinaatioon, voimaan ja kestävyyteen. Myöhäiskesällä painotus on erityisesti keskustassa ja haastetaan tasapainoa kun taas syksyllä hengityksellä on keskeinen rooli. Talvella keskitytään liikkeen virtaavuuteen. Viisi kertaa vuodessa vaihtuvat ohjelmat tuovat vaihtelua ja pitävät kehosi energisenä ja tasapainossa ympäri vuoden.

SEASONAL PILATES


Spinbody-tunnilla poljetaan noin 30 minuuttia ja sen jälkeen tehdään lihaskuntoliikkeitä, erityisesti vatsaa, selkää ja ylävartaloa painottaen. Sopii aloittelijoillekin ja lyhyempää polkemisaikaa haluaville.

SPINBODY

 


Tunti sisältää reipasta, sykettä nostattavaa askellusta laudalle. Koreografinen tunti, joka sopii hyvin stepin perusaskeleet omaaville.

STEP


Reipas ja sykettä nostava step-askellus noin 20 min, jonka jälkeen pitkä lihaskunto-osuus kuten muokkauksessa, eri välineitä monipuolisesti käyttäen. Sopii stepin perusaskeleet jo omaavalle.

STEP-MUOKKAUS


Treenattu ja työtä tekevä lihaksisto kaipaa vastapainokseen huoltoa. Syvävenytys alkaa siitä, mihin tavallinen venytys päättyy. Syvävenytykset pidentävät lihasta ja ulottuvat lihaksen syvimpiin kerroksiin asti rentouttaen samalla koko lihaksen / lihasryhmän. Aikaa käytetään runsaasti jokaista lihasryhmää kohden, sillä hitaammin edetessä lihas ehtii rentoutua, eikä vastusta venymistä. Syvävenyttely toimii parhaiten, kun venytetään rentoa ja lepotilassa olevaa lihasta ja siksi sopii hyvin omana harjoituskertanaan.

SYVÄ-VENYTTELY


Total Abs on todellinen tehotreeni, jonka aikana treenataan vatsalihaksia aikaa vastaan, eikä totuttuun tapaan musiikin tempoon. Keskivartaloa haastetaan perinteisten vatsarutistusten sijaan monipuolisilla toiminnallisilla liikkeillä, joiden ansiosta myös syke nousee tällä tunnilla. Rauhallisempaan Core-tuntiin verrattuna huomattavasti vauhdikkaampi tunti, jossa pääset haastamaan itseäsi aivan uudela tavalla ja kovalla teholla. Tervetuloa sekä miehet että naiset!

TOTAL ABS 


HIIT -harjoittelua (high intensity interval training) mukaileva tehokas tunti, jonka aikana et ehdi laskea sekunteja!  Tunti koostuu lyhyistä (noin 20-40 sek) intervalleista, joiden aikana haet helpoilla aerobisten- ja lihaskuntoliikkeiden yhdistelmillä maksimaalista suoritusta yhdistettynä lyhyisiin lepo-osuuksiin (noin 10-20 sek).  Tunti sisältää matalalla sykkeellä tehdyn lämmittelyn ja palauttelun.

TOTAL CROSS


Ulkotreeni koostuu alkulämmittelystä, joka sisältää kävelyä tai hölkkää, sekä dynaamisesta venyttely-osuudesta. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään työ-osuuteen, joka vaihtelee tunnin teeman mukaan: peruskestävyys, intervalli-, loikka- tai mäkijuoksutreeni. Tunnilla tehdään myös lihaskuntoharjoittelua omalla kehonpainolla. Tehokkaat ja vaihtelevat treenit toteutetaan Torikadun Liikuntakeskuksen lähimaastossa ja lenkkipoluilla. Ulkona liikkuminen tutussa porukassa virkistää säällä kuin säällä!

ULKOTREENIT


Dynaaminen, virtaava joogatunti, jossa asanat (asennot) nivoutuvat sulavasti toisiinsa hengityksen avulla. Tunti sopii kaikille, mutta se sisältää runsaasti asentoja, joissa paino on käsillä (mm. lankut, alas- ja ylöspäin katsovat koirat).

VINYASA-JOOGA


Tunnilla pääpaino on rauhallisilla ja hitailla, syviä rakenteita aktioivilla ja venyttävillä yin-liikkeillä, mutta se sisältää myös liikkuvamman yang-osuuden, jossa tehdään mm. aurinkotervehdykset ja muita dynaamisempia liikkeitä. Sopii kaikille.
 

YIN & YANG -JOOGA