TILOJEN ESITTELY

Torikadun Liikuntakeskus sijaitsee Hyvinkään keskustan tuntumassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meille voit saapua kävellen, pyöräillen tai autolla, sillä parkkipaikallamme on runsaasti pysäköintitilaa ja pyörätelineitä. 


RYHMÄLIIKUNTASALI

Ryhmäliikuntasalimme sijaitsee keskuksen alakerrassa. Salissa on kaikki ryhmäliikuntatunneilla tarvittavat välineet kuten käsipainot, matot, pump-painot ja tangot, step-laudat, Foam roller-hierontarullat, kahvakuulat, kuntopallot, nyrkkeilysäkit sekä paljon muuta! Ryhmäliikuntasalissa on runsaasti peilejä, joista voit seurata omaa suoritustekniikkaasi. Salissa on myös mahdollista pelata pöytätennistä, järjestää lasten liikunnallisia synttärikutsuja sekä yksityistilaisuuksia!

KUNTOSALI

Kuntosalimme toimii kahdessa kerroksessa. Yläkerrasta löydät lämmittelylaitteet kuten kuntopyörät, crosstrainerit, soutulaitteet ja juoksumatot sekä paljon erilaisia laitteita niin aktiiviliikkujalle kuin vasta-alkajallekin. Yläkerrassa on wc-tilat sekä pienemmät naisten ja miesten suihkulliset pukutilat, joita voi käyttää esimerkiksi aukioloaikojen ulkopuolella. Yläkerrassa sijaitsee myös spinning-sali, joka on vapaassa käytössä aina kun salissa ei ole ohjattua tuntia. Kuntosalin alakerta on varattu vapaalle painoharjoittelulle. Alakerrassa on kyykky- ja maastavetopaikat, penkkipunnerruspenkit ja leuanvetotelineet, levypainoja, kahvakuulia, kuntopalloja, vastuskuminauhoja, erilaisia tankoja sekä muita oheisvälineitä, jotta voit harjoitella mahdollisimman monipuolisesti. 

TENNISKENTÄT

Torikadulla on neljä greenset-pintaista tenniskenttää, joissa pelaaminen onnistuu irto- tai vakiotunneilla. Tenniskentille kulku tapahtuu naisten pukutilan kautta tai miesten pukutilan viereiseltä käytävältä, joka on pääsisäänkäynti kentille. Takimmaisille kolmelle kentälle kulku kenttien oikeaa laitaa pitkin verhon takaa. Tenniskentille mentäessä on pieni katsomotila.  Tenniskentät saivat kesän 2017 aikana uutta väriä pintaansa ja ovat entistä ehommat. Kentillä on pelattava vaaleapohjaisilla tenniskengillä. 

VASTAANOTTO

Aukioloaikoinamme vastaanotossa sinua palvelee asiantunteva henkilökuntamme, joka esittelee mielellään palveluitamme. Vastaanotossa toimii kahvio, josta voit ostaa treenin jälkeen palauttavia juomia tai pientä välipalaa ennen/jälkeen treenin. Kahvion televisiosta voit seurata urheilua Eurosport-kanavalta. Vastaanotossa myydään myös tennistarvikkeita. Olet aina lämpimästi tervetullut poikkeamaan vaikkapa vain kahville!

PUKUTILAT

Alakerrassa on miesten ja naisten pukutilat. Pukutiloissa ei ole erillisiä lukollisia kaappeja vaan maksuttomat lukolliset kaapit ovat pukutilojen edustalla sekä kuntosalin yläkerrassa. Pukutiloissa on penkki- ja naulakkotilaa, joihin voit jättää takkisi ja muut isommat tavarasi. Naisten ja miesten pukutiloissa on wc:t, suihkut ja saunat, jotka ovat käytettävissä aukioloaikoina. Saunat ovat pääsääntöisesti aina lämpimänä, mutta voit varmistaa vielä saunan päällä olemisen ennen treeniäsi, jotta pääset varmasti löylyihin. Naisten pukutilassa on hiusharjoja sekä hiustenkuivaajat.