RYHMÄLIIKUNTA

Torikadun Liikuntakeskuksessa on valittavana tunteja aamuaikaisista tunneista myöhään iltaan saakka, yhteensä noin 40 viikkotuntia. Lisäksi tarjoamme useita extra-tunteja ja kursseja vuoden aikana. Tunteja ohjaavat ammattitaitoiset ja kannustavat ohjaajamme. Käytössä on kaksi liikuntasalia, joista toinen sali on spinning käytössä.

Palloryhmäkuva_iso.jpg

AINA ILMAINEN TUTUSTUMISKERTA - EI SITOVAA JÄSENYYTTÄ!

Ensimmäinen käynti ryhmäliikuntatunnilla on aina ilmainen tutustumiskerta. Tämä tutustuminen ei sido tai velvoita mihinkään. Tutustumistunnin voit valita itse ryhmäliikuntatarjonnastamme (poikkeuksena erikoismaksulliset tunnit ja kurssit). Ryhmäliikuntatunnille suosittelemme paikan varaamista etukäteen, jotta mahdut varmasti tunnille mukaan. Varauksen voit tehdä online-varausjärjestelmän kautta rekisteröitymällä järjestelmäämme tai soittamalla vastaanottoon p. 040 487 1077. 


Lukujärjestys

Ryhmäliikunnan lukujärjestyksemme vaihtuvat kausittain. Muutokset sekä lisäykset lukujärjestykseen ovat mahdollisia. Viikonloppuisin järjestämme extra- ja teematunteja, jotka ovat aina nähtävillä varausjärjestelmässä.

Kursseista ilmoitamme erikseen ja ne näkyvät myös varausjärjestelmässä.

torikatu_tv_kuva3.jpg

Tuntikuvaukset

Tuntikuvauksissa on esitelty kaikki lukujärjestyksessä olevat ryhmäliikuntatunnit. Vakiotuntien kuvausten jälkeen löydät kuvaukset extra- ja teematunneista.

Tuntikuvausten perusteella voit valita juuri sinulle sopivat tunnit!


Ryhmäliikuntatuntien käytÄNNÖT

Varaa itsellesi paikka ryhmäliikuntatunnille joko online-varaimen kautta tai soittamalla vastaanottoon.

Varaimelle voi tehdä varauksia 31 vuorokautta eteenpäin.

Jos tunti, jolle haluat ilmoittautua, on jo täynnä voit ilmoittaa itsesi täydelle ryhmäliikuntatunnille jonoon. Saat vapautuvasta paikasta tekstiviestin, joka sinun tulee kuitata lähettämällä tekstiviestin TORI (voit kirjoittaa sanan isoilla tai pienillä kirjaimilla) numeroon 16130 tai soittamalla vastaanottoon kahden tunnin (lähellä tuntia 1 tunnin) sisällä viestin saapumisesta. Näin varmistat itsellesi paikan tunnilla.

Huomioithan, että paikkaa ei voi vahvistaa VASTAAMALLA numeroon, josta viesti on lähetetty vaan vahvistus aina numeroon 16130. Laitathan numeron muistiin puhelimeesi.

Voit vahvistaa varauksesi myös netin kautta menemällä omiin varauksiisi -> vahvista.

Muistathan aina perua varauksesi ajoissa, jos et pääse osallistumaan varaamallesi tunnille.  Tunti on peruttava viimeistään kolme (3) tuntia ennen tunnin alkua. Näin saamme kaikki vapaat paikat jakoon jonolaisille.

Ryhmäliikuntakortit ovat aina henkilökohtaisia.