PALVELUMME

Torikadun Liikuntakeskuksessa voit liikkua monipuolisesti energisillä ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai tennistä pelaten. Tuemme liikunnallista elämääsi mahdollisimman laajasti tarjoamalla myös omaa kehittymistäsi tukevia personal training -palveluja ja voit järjestää meillä myös liikunnallisia yksityistilaisuuksia.

Tervetuloa liikkumaan!

palvelumme_ryhmäliikunta.jpg

RYHMÄLIIKUNTA

Torikadun Liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Lukujärjestyksessä on laaja valikoima tehokkaita lihaskuntotunteja, rauhallisempia kehon ja mielen tunteja sekä vauhdikkaita koreografisia ja tanssillisia tunteja. 

palvelumme_kuntosali.jpg

Kuntosali

Kuntosaliltamme löytyvät kaikki kuntosaliharjoittelun peruslaitteet sekä vapaapainoharjoitteluun tarvittavat irtopainot ja levytangot. Kuntosalilla voit harjoitella aamuvarhaisesta iltamyöhään asti. Aukioloaikojen ulkopuolella pääset kuntosalille ovikortilla tai -koodilla.

palvelumme_tennis.jpg

Tennis

Keskuksessamme on neljä greenset-pintaista tenniskenttää, joihin voi varata sekä vakio- että irtotunteja. Varaukset tehdään joko vastaanotostamme tai kätevästä varausjärjestelmästämme. Tennisvalmennuksista vastaa Hyvinkään tennisseura. 

 
palvelumme_personaltraining.jpg

PERSONAL TRAINING

Personal trainerimme auttavat sinua juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olemme aidosti kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Tärkeä ensimmäinen askel on yhteydenotto asiantuntijoihimme!

palvelumme_yksityistilaisuudet.jpg

YKSITYIS-TILAISUUDET

Onko sinulla mielessä järjestää liikunnalliset syntymäpäiväkutsut, polttarit, yrityksen tapahtuma tai muu tilaisuus? Voit ehdottaa omia ideoitasi ja me mielellämme autamme tapahtumasi suunnittelussa yhdessä ohjaajiemme kanssa. 

Muutpalvelut_kahvio.jpg

MUUT PALVELUT

Kun astut sisään Torikadun Liikuntakeskukseen, sinut vastaanottaa ystävällinen henkilökuntamme. Vastaanoton yhteydessä on kahvio ja treenien jälkeen on mahdollisuus käydä rentoutumassa saunassa. Kysy myös yrityspalveluistamme sekä lahjakorteistamme.