PALVELUMME

Torikadun Liikuntakeskuksessa voit liikkua monipuolisesti energisillä ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai tennistä pelaten. Tuemme liikunnallista elämääsi mahdollisimman laajasti tarjoamalla myös omaa kehittymistäsi tukevia personal training -palveluja ja voit järjestää meillä myös liikunnallisia yksityistilaisuuksia.

Tervetuloa liikkumaan!

palvelumme_ryhmäliikunta.jpg

RYHMÄLIIKUNTA

Torikadun Liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin! Lukujärjestyksessä on laaja valikoima tehokkaita lihaskuntotunteja, rauhallisempia kehon ja mielen tunteja sekä vauhdikkaita koreografisia ja tanssillisia tunteja. 

palvelumme_kuntosali.jpg

Kuntosali

Kuntosaliltamme löytyvät kaikki kuntosaliharjoittelun peruslaitteet sekä vapaapainoharjoitteluun tarvittavat irtopainot ja levytangot. Kuntosalilla voit harjoitella aamuvarhaisesta iltamyöhään asti. Aukioloaikojen ulkopuolella pääset kuntosalille ovikortilla tai -koodilla.

palvelumme_tennis.jpg

Tennis

Keskuksessamme on neljä greenset-pintaista tenniskenttää, joihin voi varata sekä vakio- että irtotunteja. Varaukset tehdään joko vastaanotostamme tai kätevästä varausjärjestelmästämme. Tennisvalmennuksista vastaa Hyvinkään tennisseura. 

 
palvelumme_personaltraining.jpg

PERSONAL TRAINING

Personal trainerimme auttavat sinua juuri sinun tarpeidesi mukaan. Olemme aidosti kiinnostuneita kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi. Tärkeä ensimmäinen askel on yhteydenotto asiantuntijoihimme!

palvelumme_yksityistilaisuudet.jpg

YKSITYISTILAISUUDET

Onko sinulla mielessä järjestää liikunnalliset syntymäpäiväkutsut, polttarit, yrityksen tapahtuma tai muu tilaisuus? Voit ehdottaa omia ideoitasi ja me mielellämme autamme tapahtumasi suunnittelussa yhdessä ohjaajiemme kanssa. 

nettisivut28 (1).png

MUUT PALVELUT

Kun astut sisään Torikadun Liikuntakeskukseen, sinut vastaanottaa ystävällinen henkilökuntamme. Vastaanoton yhteydessä on kahvio ja treenien jälkeen on mahdollisuus käydä rentoutumassa saunassa. Kysy myös yrityspalveluistamme sekä lahjakorteistamme.