Lavista lauantaisin

Torikatu-653.jpg

Nyt on mahdollisuus päästä kokeilemaan Lavis-tanssia Torikadulla! Tule mukaan hakemaan hyvää fiilistä viikonlopun viettoosi!

Ajankohdat: LAUANTAI 28.9 JA 5.10 klo 15-16.00, ohjaajana Anne

Tunnille voimassaolevilla liikuntakorteilla tai kertamaksulla 8€. Varausjärjestelmään tästä.

Lavis tuntikuvaus
Lavis on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten rock/jive, cha cha ja samba, humppa. Laviksessa tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin. Lavatanssi on niin mukavaa, että et edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tanssilajeista: Valssi, humppa, jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi, fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

Koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri lavatanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä. Kunnon kohotus käy huomaamatta, kun liikutaan isossa ryhmässä, jokainen omalla tyylillään ja tehollaan.

Merja Varjus