Käsilläseisonta- ja liikkuvuus workshopit 25.8.

IMG_3908.jpg

Torikadun Liikuntakeskus toteuttaa yhdessä personal trainer Nita Lehdon kanssa käsilläseisonta- ja liikkuvuusworkshopit. Alla tiedot tarkemmin, ilmoittautumiset suoraan Nitalle - info@nitsku.fi.

KÄSSÄRIT HALTUUN 25.8 klo 13-15:00/ 49€
Käsilläseisontaworkshop alkeet on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat oppia seisomaan käsillään. Lähtötasoa ei ole. Voit osallistua mukaan vaikkei sinulla ole aiempaa kokemusta kässäreistä. Ryhmään mahtuu rajoitettu määrä treenaajia, joten kannattaa olla nopea.
Tällä kurssilla lähdetään rakentamaan käsilläseisontaa seinän, ja parin avustuksella askel askeleelta. Takaan, että sun jalat saadaan kohti kattoa tunnin päätteeksi :)

SISÄLTÄÄ:
-treeniohjelma kotiin
- aktiivista liikkuvuusharjoittelua 30min
- kässäritreeni 90min
- päälläseisontaa variaatioilla
- siltavariaatiot
- tukevia harjoitteita


Hinta 49€
Sisältää kahden tunnin opetuksen+ treeniohjeet kotiin.

Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää info@nitsku.fi


LIIKKUVUUS 25.8 klo 15-16:00/ 29€
Tämän tunnin aikana käydään läpi mun parhaat liikkuvuusvinkit, ja harjoitteet. Miten on mahdollista tehdä spagaatti, tai kenties viedä liikkuvuus spagaatista yli? Miten saada ryhtiä paremmaksi liikkuvuuden avulla, ja miten päästä selän jumeista eroon. Käydään läpi myös hartioiden liikkuvuutta.


Tekniikat:
AIS venytykset
Kuormitetut venytykset
Aktiiviset venytykset
Staattiset venytykset
Isometriset venytykset


Tiesitkö muuten, että liikkuvuus vaikuttaa isosti taitojen oppimiseen, sekä voiman tuottoon?
Mikäli sulla haaveena esimerkiksi käsilläseisonta, liikkuvuus tulee sen kanssa käsi kädessä. Tänne ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta.

Oma liikkuvuusosaamiseni tulee intohimoisesta perehtymisestä aiheeseen, sekä oman tanssitaustan, ja kilpaurheilun pohjalta. Liikkuvuus on yksi päälajeistani, ja olenkin alkanut keskittymään enemmän kontortionismiin, joka on avannut näkemystä liikkuvuuden maksimoimisesta entisestään.

Hinta 29€
Sisältää tunnin opetuksen+ treeniohjeet kotiin.
Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää info@nitsku.fi


Mikäli haluat tulla molempiin, hinta 59€


Pian nähdään Hyvinkäällä!


Nitsku
https://www.nitsku.fi/
https://www.instagram.com/_nitsku/

Merja Varjus