Yoga Wheel

a8e71cb2-9758-4b4e-a5b5-69bdf2f70e85.png

Yoga wheel -tunti tiistaina 16.7.

Heinäkuussa pääset tutustumaan uuteen Yoga Wheel -tuntiin. Tunnilla käytetään jooga rengasta apuvälineenä liikkeissä. Tunti pidetään tiistaina 16.7. klo 19.00-20.00. Varaa paikkasi varausjärjestelmästä.

Yoga Wheel on kehitetty apuvälineeksi venytyksiin ja lihasten vapauttamiseen jännityksistä etenkin selän, vatsan, hartiaseudun ja lonkan alueella. Yoga wheel – harjoitukset haastavat myös kehon tukialueita, syviä lihaksia ja tasapainoa – ja lisäävät yleistä liikkuvuutta ja kehon hallintaa. Yoga Wheel – tunneilla tehdään sekä tuttuja jooga-asentoja että muita kehon tukialueelle sopivia harjoitteita. Tunnilla tehdään sekä kevyempiä että haastavampia asentoja ja harjoituksia. Teet liikkeet oman kuntotasosi mukaan. Tervetuloa kokeilemaan!

Merja Varjus