Torikadun kesän punnerrushaaste!

kesän-punnerrushaaste-KUVA.jpg

TORIKADUN KESÄN PUNNERRUSHAASTE!

Kesä on monipuolisen ulkona treenaamisen loistoaikaa! Torikatulaisetkin liikkuvat entistä enemmän ulkona, treenaavat mökeillä ja kesälomamatkoilla. Olisi mahtava kuulla miten ja missä sinä treenaat kesällä. Tästä inspiroituneena päätimme haastaa kaikki vanhat, uudet ja tulevat torikatulaiset Torikadun Kesän Punnerrushaasteeseen! Jaa kuva tai video itsestäsi punnertamassa sinun kesämaisemissasi ja voit voittaa kuukausikortin Torikadulle!

Kuva tai video voi olla otettu mitä mielikuvituksellisimmassa paikassa, eksoottisimmassa kohteessa tai toisella puolella maailmaa kesälomamatkallasi.

Mitä voit voittaa:
Palkitsemme kaukaisimmasta kohteesta tulleen kuvan/videon sekä luovimman punnerruskuvan/videon kuukausikortilla kuntosalille tai ryhmäliikuntaan Torikadun Liikuntakeskuksessa. Haasteaika on 1.7-18.8.2019.

Miten osallistut:
Lähetä meille kuva tai video punnerruksestasi missä tahansa kesää vietätkin! Voit lähettää kuvan/videon meille sähköpostitse info@torikatu.com, Facebook -sivuillemme viestillä tai julkaisemalla sen Instagramissa, johon tägäät @torikadunliikuntakeskus sekä lisäät hashtagin #kesänpunnerrushaaste.

Lähettämällä kuvan meille tai jakamalla kuvan haasteen hashtagilla annat oikeuden Torikadulle julkaista kuvan Torikadun sosiaalisen median kanavissa. Jos haluat itsesi tägättävän jakamiimme kuviin, ilmoita kuvan lähetyksen yhteydessä mahdollinen Facebook -sivusi tai Instagram -tilisi.

Vietetään yhdessä liikunnallinen kesä! Ja eikun punnertamaan!

Merja Varjus