Kevään kivoin jumppahaaste

kevään kivoin jumppahaaste uusiverso.png

Käy kevään aikana kaikissa Torikadun Liikuntakeskuksen jumpissa ja takaat itsellesi reippaan kevään! Ensimmäiset 50 haasteeseen osallistujaa saa helmikuun aikana Torikadun kätevän jumppapussin, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti! Osallistumalla haasteeseen sinulla on myös mahdollisuus voittaa kolmen kuukauden ryhmäliikuntakortti. Haasta itsesi ja ystäväsi kokeilemaan erilaisia lajeja ja löytämään uusia suosikkeja!

SÄÄNNÖT

Kilpailuaika 29.1.-19.5.2019, haasteeseen voit ottaa osaa milloin tahansa kilpailuaikana.

Haasteessa tavoitteena on käydä kaikilla Torikadun Liikuntakeskuksen ryhmäliikuntakalenterissa olevilla tunneilla (20 kpl). Osallistut kilpailuun merkitsemällä suorituksesi Torikadun Liikuntakeskuksen seinällä olevaan taulukkoon (merkitse käydyn lajin kohdalle päivämäärä, jolloin suoritit lajin).

PALKINNOT

Osallistujat, jotka ovat onnistuneesti suorittaneet kaikki lajit, osallistuvat kolmen kuukauden ryhmäliikuntakortin arvontaan. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvontaan kahden viikon ryhmäliikuntakortti sekä tavarapalkintoja. Ensimmäiset 50 osallistujaa saa helmikuun aikana Torikadun jumppapussin!

Haasteessa mukana olevat viikko-ohjelman vakiotunnit:

Bodycombat, Crosstraining, Flow jooga, Kahvakuula ulkona, Kehonhuolto, Lempeä jooga, Let’s Dance, M.A.X. -training, Muokkaus, Niska-selkä, Pilates, PowerBoxing, Pump, Reisi-vatsa-pakara, Rentouttava kehonhuolto, Spinning, SpinPump, Totalbody, Yin jooga ja Zumba. Tuntikuvaukset kaikista tunneista täällä.

Kevään kivoimman jumppahaasteen voit loistavasti yhdistää esimerkiksi käynnissä olevaan 28 day Challengeen ja haastaa itsesi helmikuussa aktivoitumaan sekä osallistumaan mahdollisimman monelle Torikadun tunneista!

Energistä ja haasterikasta kevättä kaikille!

Merja Varjus