UUTUUS - M.A.X. -training

Cyrill%20punnertaa.jpg

Kaipaatko helppoa ja tehokasta lämmittelyä ennen salitreeniä? Haluaisitko kehittää koordinaatiokykyäsi ja ketteryyttäsi tenniskentällä, kaukalossa tai lenkkipolulla? Kiinnostaisiko sinua porrastreenit, mutta sateinen syyssää ei houkuttele? Tulisitko mielelläsi 60 minuutin ryhmäliikuntatunnille, mutta sinulla on aikaa vain 30 minuuttia?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä 30 minuutin kokovartalon tehotreeni on juuri sinulle. Helpot liikkeet, ei koreografiaa eikä turhia välineitä. Kestävyyttä, voimaa ja koordinaatiota. Kuulostaako hyvältä? Me olemme ainakin innoissamme tästä uutuudesta. 

Train hard but SMART!

Tuntikuvaus
M.A.X.® on 30 minuutin ryhmäliikuntatunti, joka kehittää kestävyyttä, voimaa ja koordinaatiota. Tunti on täydellinen niin miehille kuin naisille, jotka haluavat lyhyen ja tehokkaan treenin. Tunti koostuu lämmittelystä sekä kolmesta erilaisesta harjoitusosiosta, joista jokainen sisältää keski- ja ylävartaloon keskittyvän core-osuuden, jalkojen voimasarjan sekä sykettä kohottavan cardio-osuuden. Liikkeet ovat suunniteltu parantamaan koordinaatiokykyäsi. Liikevaihtoehtoja löytyy lähes jokaiselle. M.A.X.® sopii erinomaisena oheisharjoitteena esimerkiksi tenniksen, koripallon ja jääkiekon pelaajille sekä juoksijoille. Tarvitset mukaan vain juomapullon ja hikipyyhkeen. Train hard but SMART!

 

 

Merja Varjus