Syksyn ryhmäliikunnan lukujärjestys

ryhmäliikunta_hyvinkää.jpg

SYKSYN RYHMÄLIIKUNNAN KALENTERI ON JULKAISTU!

Leppoisan kesän jälkeen on ihanaa, kun mennään taas kohti syksyä! Saa tehdä uudet suunnitelmat tai palata vanhoihin, tuttuihin rutiineihin ja palata niin sanotusti takaisin ruotuun!

Alla syksyn uusi ryhmäliikuntakalenteri, joka astuu voimaan sunnuntaina 1.9.19! Syksyn ohjelma on monipuolinen ja runsas. Viikkotuntien lisäksi tulemme tarjoamaan extratunteja, teemapäiviä ja kursseja. Kursseista lisätietoa elokuun aikana. Varausjärjestelmään ryhmäliikuntakalenteri päivittyy elokuun ensimmäisen viikon aikana.

Energistä elokuuta ja hyviä treenejä!

MAANANTAI

17.00 Muokkaus (Sara)
18.00 Totalbody (Anna)
18.00 Kahvakuula ulkona (Tanja)
18.30 Spin perus (Arttu)
19.00 Crosstraining ( Tommi)

TIISTAI

08.15 Pilates, 10.9.alkaen (Merja)
17.00 Reisi-vatsa-pakara (Eveliina)
18.00 M.A.X -training 30min (Jaana)
18.00 SpinPump 75min (Pekka,Jaana)
18.30 Pump 45min (Jaana)
19.15 Zumba 45 min (Nora)
20.00 Yin & Yang jooga 10.9. alkaen (Merja)

KESKIVIIKKO

08.30 Pump (Anna)
09.30 Senioritunti (Anna)
16.00 Mobility 45 min, 11.9. alkaen (Merja)
16.45 Pump (Sara)
17.45 PowerBoxing (Eveliina)
18.10 Spin HIIT 30 min (Pekka)
18.45 Tabata 30 min (Pekka)
19.15 Reisi-vatsa-pakara (Anna)
20.15 Core-venyttely 45 min (Anna)

TORSTAI

16.15 Muokkaus (Susanna)
17.15 Yoga Flow (Susanna)
18.15 Bodycombat (Jaana)
18.30 Spin Perus (Arttu)
19.15 Pump (Jaana)
20.15 Rentouttava kehonhuolto 45min (Hannele)

PERJANTAI

09.00 Muokkaus (Anna)
15.15 Reisi-vatsa-pakara (Sara)
16.15 Pump (Anna)
17.30 Yin jooga (Merja)

LAUANTAI

10.00 Totalbody (VO)
11.00 Pump (VO)

Lauantaisin myös teematunteja, kursseja ym. Seuraa ilmoitteluamme.

SUNNUNTAI

10.00 SpinBody (Hannele)
14.30 Let’s Dance (Maija)
15.30 Totalbody circuit (Maija)
16.30 Bodycombat (Jaana)
17.30 Pilates, 8.9. alkaen (Merja)

Merja Varjus