Kiitos toiveistanne!

Käsitelty2.jpg

Teimme vuosittaisen asiakaskyselyn maaliskuun alkupuolella ja olemme nyt käyneet läpi kaikki vastaukset. Lämmin kiitos osallistuneille kaikista toiveista, ajatuksista, kehitysehdotuksista ja arvokkaasta palautteestanne! 

Pyysimme tälläkin kertaa palautetta poikkeuksellisesti ja tietoisesti vain avoimina palautteina, jotta saisimme mahdollisimman konkreettisesti tietää, mitä teillä on päällimmäisenä mielessänne. Meille erityisen tärkeätä on syvällisesti ymmärtää, mitkä asiat ovat teille tärkeimpiä ja mitä asioita toivoisitte kehitettävän.

Saimme runsaasti palautetta ja hyviä kehitysehdotuksia! Lisäksi saimme erityisen paljon kannustusta ja kiitosta mm. asiakaspalvelusta, ryhmäliikuntaohjaajien ammattitaidosta, ryhmäliikunnan tuntitarjonnasta sekä kuntosalin tilajärjestelyjen kehittämisestä.  

Palautteissanne oli toiveita mm. joistakin välinehankinnoista, ohjatuista kuntosalitunneista, toiveita ryhmäliikuntatunneista, kuntosalille ohjeistuksen lisäämisestä, tilojen ruuhkautumisesta. Teemme voitavamme esitettyihin pienempiinkin toiveisiin.

Kiitos – tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin!

ARVONTA

Kyselyyn vastanneiden kesken arvoimme KAHDEN KUUKAUDEN LIIKUNTAKORTIN kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan sekä lisäksi 5 kpl Torikadun Liikuntakeskuksen sporttilaukkuja.

Arpaonni suosi tällä kertaa seuraavia henkilöitä: Tiina J. (2kk liikuntakortti), Petri H. (sporttilaukku), Markku C. (sporttilaukku), Vilma P. (sporttilaukku), Mikko M. (sporttilaukku) ja Marja V. (sporttilaukku). Voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Merja Varjus