28 day CHALLENGE

28daychallenge_torikatu.png

28 day CHALLENGE!

Ota haaste vastaan - 28 päivää herkutonta helmikuuta!

Hyvässä porukassa haasteiden ja omien tavoitteiden saavuttaminen onnistuu huomattavasti hauskemmin ja helpommin!

Tätä varten Facebookiin on perustettu Torikadun oma 28 day Challenge -ryhmä, joka on tarkoitettu kaikille Torikadun Liikuntakeskuksen 28 day challengeen osallistuville. Haasteeseen osallistuminen ei vaadi voimassa olevaa liikuntakorttia Torikadulle vaan mukaan voi liittyä kuka tahansa, joka haluaa hyvässä hengessä tavoitella terveellisempää helmikuuta.

28 day Challenge -haasteen tavoitteena on antaa boostia terveellisille elämäntavoille, innostaa liikkumaan ja kokeilemaan uusia liikuntamuotoja sekä antaa lisää energiaa arkeen.

28 day CHALLENGE:
- Aseta itsellesi jokin tavoite. Tavoite voi olla mikä tahansa, jota tavoittelet ja pidät mielessäsi helmikuun ajan.
- Tavoitteesi voi olla esimerkiksi tietty treenimäärä viikossa, helmikuun aikana hiihdetty matka, herkuttomuus, hyötyliikunnan lisääminen, uusi ennätys leauanvedossa tai mitä ikinä keksitkään!
- Pyri myös välttämään herkkuja 28 päivään, eli vältä lisättyä sokeria (karkit, leivonnaiset, makujugurtit, mehut, jäätelö jne.). Huomaat eron olossasi varmasti!
- Juo riittävästi vettä (vähintään 2-3 litraa päivässä).
- Lisää liikuntahetkiä (panosta kehonhuoltoon, tutustu uusiin liikuntamuotoihin).

Jokainen haasteeseen osallistuja voi kuitenkin laatia omat "sääntönsä" ja tavoitteensa.

Ryhmässä on tarkoitus jakaa vinkkejä ja ajatuksia treeniin, ruokailuun ja terveellisempään elämään liittyen. Voit myös esittää kysymyksiä ja niihin vastaavat Torikadun osaava henkilökunta.

LIITY MUKAAN RYHMÄÄN JA HAASTEESEEN TÄSTÄ!

Merja Varjus