Hyvän olon helatorstai

IMG_3895.jpg

Tule mukaan Hyvän Olon Helatorstai -päivään!

Helatorstaina 30.5. saadaan tutustua uusiin lajeihin. Päivä alkaa rennon letkeästi Jamaikalta peräisin olevalla Dancehall -tanssilla. Tanssitunnin jälkeen siirrytään sään salliessa ulos harjoittamaan japanista lähtöisin olevaa Qigongia ja sen jälkeen ohjelma jatkuu Torikadun Liikuntakeskuksen takana olevaan Terveysmetsään, missä rauhoitutaan metsäjoogan parissa. Näiden tuntien jälkeen liikuntasalissa vielä rentouttava ja venyttävä puolen tunnin yin jooga. Tuntien jälkeen voit nauttia virkistävän smoothien erikoishintaan.

OHJELMA
klo 10.00 Dancehall Milla B-liikuntsali
klo 11.00 Qigong Hannele ulkona (sateella liikuntasalissa)
klo 11.45 Metsäjooga Merja Terveysmetsä
klo 12.30 Yin jooga 30 min Merja B-liikuntasali

Päivän päätteeksi voit nauttia Torikadun kahviossa maukkaan ja ravitsevan Mr.Fruit marjasmoothien erikoishintaan 2,90€ (norm.hinta 3,90€).

Tunneille voit osallistua normaaliin tapaan kuukausi- ja kausikortilla, 10-kortilla (metsäjooga + yin-jooga = 1 kertakäynti) tai osallistumalla koko päivään 10 euron maksulla.

HYVÄN OLON HELATORSTAINA MYÖS HYVÄNTEKEVÄISYYSARPAJAISET!

Helatorstain aikana hyväntekeväisyysarpoja myynnissä! Paljon loistavia palkintoja mm. Hotel Sveitsin majoituslahjakortti, Torikadun liikuntakortteja, suosittu Anatomian opas , laukkuja, juomia ym. ym. Joka toinen arpa voittaa!
Arpajaisten tuotto suunnataan Kapua-hankkeeseen, joka kerää varoja Etiopian naisten ja lasten koulutuksen ja terveyden edistämiseen. Torikadulta Merja on mukana hankkeessa keräämässä varoja, lisäksi hän matkustaa omakustanteisesti marraskuussa Etiopiaan tutustumaan kehityskohteisiin sekä kapuaa Etiopian korkeimmalle vuorelle 4550 m korkeuteen.  Hyvän olon helatorstaina teet hyvää itsellesi ja muille! Arvan hinta 3€, kaksi arpaa 5€.

TUNTIKUVAUKSET

DANCEHALL
Dancehall on Jamaikalta peräisin olevaa rentoa katu/klubitanssia. Tanssitunnilla käydään läpi perustekniikkaa, askellusta ja helppoa koreografiaa, tanssi on ilmaisullista asennetanssia.

QIGONG
Sana Qigong tulee kahdesta sanasta; Qi= elämänvoima, energia. Gong tarkoittaa harjoittamista. Qiqongin tarkoituksena on vahvistaa ja tasapainottaa energian virtausta. Qigongissa tehdään erilaisia liikesarjoja ja keskittymisharjoituksia, jotka parantavat koordinaatiokykyä ja rentouttavat kehoa ja mieltä. Qigong antaa lihaksille ja nivelille lempeästi liikettä sekä aivoille jumppaa.

METSÄJOOGA
Hyvinkään kaupunki on rakentanut terveysmetsäpolun Tehtaansuolle ja polku lähtee aivan Torikadun Liikuntakeskuksen takaa. Luonnossa liikkuminen ja oleskelu vaikuttavat tutkitusti niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin. Tutustumme nyt terveysmetsän ja -polun valmistuttua alueeseen metsäjooga-harjoituksella. Metsäjoogassa asentojen ei tarvitse olla täydellisiä vaan tärkeämpää on läsnäolo ja luonnosta nauttiminen. Hyvät jalkineet jalkaan ja halutessasi käsineet (maastoon nojaamisen takia).
Tule tutustumaan lajiin ja Hyvinkään terveysmetsään.

YIN JOOGA
Päivän päätteeksi vielä 30 minuutin venyttelevä ja rentouttava yin-jooga-harjoitus. Tunnilla tehdään pitkiä ja avaavia venytyksiä, jotka vaikuttavat kehon syviin rakenteisiin. Yin jooga pidetään B-liikuntasalissa.

Tunneille et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tervetuloa viettämään hyvän olon helatorstaita!