Ulkotreenit

Kaipaatko vaihtelevuutta ja tehoa treeniisi? Tule mukaan syyskuun alussa alkavaan Ulkotreenit -ryhmään!
Treeni koostuu alkulämmittelystä, vaihtelevasta työosuudesta ja lihaskuntoharjoittelusta. Ulkona liikkuminen virkistää säällä kuin säällä hyvässä tutussa porukassa!

Treeniryhmä kokoontuu yhteensä 12 kertaa syksyn aikana. Tunnille tarvitset sään mukaiset ulkovaatteet, lenkkarit ja juomapullon. Ulkotreenit toteutetaan Torikadun Liikuntakeskuksen lähimaastossa ja lenkkipoluilla, aloitus aina Torikadun Liikuntakeskuksesta, missä ilmoittautuminen vastaanottoon.

Ulkotreeniryhmään voit ilmoittautua kerralla koko syksyksi ilmoittautumalla vastaanottoon info@torikatu.com tai 040 487 1077. Mikäli et jonain kertana pääse paikalle, peruutathan paikkasi siltä tiistaipäivältä. Voit myös varata paikan vain haluamillesi kerroille suoraan varausjärjestelmästä. Treenimaksuna käy voimassa oleva kk-kortti, kausikortti, 10-kortti tai kertamaksu. 

Ulkotreeniryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18.30-19.45, alkaen ti 5.9. Yhteensä 12 treeniä, viimeinen kerta 28.11. 

Treenit ohjaa liikunnanohjaaja ja personal trainer Sona, jolla on monen muun liikuntamuodon lisäksi mm. omaa yleisurheilutaustaa pikajuoksusta.

Tule mukaan nauttimaan liikunnasta, luonnosta ja ulkoilmasta! 

TUNTIKUVAUS:

Ulkotreeni koostuu alkulämmittelystä, joka sisältää kävelyä tai hölkkää sekä dynaamisen venyttelyosuuden. Alkulämmittelyn jälkeen siirrytään työ-osuuteen, joka vaihtelee tunnin teeman mukaan: peruskestävyys, intervalli-, loikka- tai mäkijuoksutreeni. Tunnilla tehdään myös lihaskuntoharjoittelua omalla kehonpainolla. Tehokkaat ja vaihtelevat treenit toteutetaan Torikadun Liikuntakeskuksen lähimaastossa ja lenkkipoluilla. Ulkona liikkuminen tutussa porukassa virkistää säällä kuin säällä!