Move the World - liikkeellä maailman lasten hyväksi

23415464_10155478695498113_2505392666186920525_o.jpg

MOVE THE WORLD

Unicef ja Les Mills ovat yhdessä kehittäneet kansainvälisen #WorkoutForWater -tempauksen, jonka tavoitteena on tehdä näkyväksi yli 2 miljardia ihmistä koskeva ongelma puhtaan veden puutteesta. Kampanjan tarkoituksena on kerätä varoja vesipumppujen rakentamiseen Itä-Afrikkaan. Yhden vesipumpun hinta on 414 US dollaria.

Olemme osaltamme mukana tempauksessa  ja avanneet tilin, johon Torikadun asiakkaat voivat lahjoittaa haluamansa summan tämän asian puolesta ja  nauttia liikkumisesta Workout For Water BODYCOMBAT -tunnilla sunnuntaina 19.11 klo 17.00.  Tunti on osallistujille maksuton. Voit halutessasi osallistua keräykseen myös maksamalla pienen osallistumismaksun tunnista kassalla olevaan keräyslippaaseen.  Tunnin ohjaa Jaana.  Jaana on luvannut, että tunnilla soi Pinkin Move the World -kampanjaan tekemä kappale!

Jos et tällä kertaa pääse osallistumaan Bodycombat- tunnille, voit osallistua keräykseen su 19.11 päivän aikana lahjoittamalla yhden euron (1€) lippaaseen vedestä, jolla täytät juomapullosi. Maksu on toki vapaaehtoinen. 
 

Move the World  -  Tervetuloa mukaan! 

#WorkoutForWater

Merja Varjus