Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat

Suomen Yritysvaliot Oy tekee haastattelututkimuksia eri toimialojen palveluista ja asiakastyytyväisyydestä. Tänä syksynä Hyvinkään tutkimuksessa oli mukana myös liikuntakeskukset. Olemme saaneet teiltä hyvää palautetta, josta olemme aidosti kiitollisia!

Read More
Merja Varjus
Toistoleuanvedon SM-kisat Torikadulla

Toistoleuanvedon SM-kisat järjestetään lauantaina 18.11 Torikadulla! Kaikki lajin parhaat urheilijat ovat mukana kisoissa - myös Torikadun "oma" Teemu Sivonen! Jos et ole kisaamassa, niin ole mukana katsomossa kannustamassa! Yleisöllä tapahtumaan vapaapääsy. 

Read More
Merja Varjus
Move the World - liikkeellä maailman lasten hyväksi

Unicef ja Les Mills ovat yhdessä kehittäneet kansainvälisen #WorkoutForWater -tempauksen, jonka tavoitteena on tehdä näkyväksi yli 2 miljardia ihmistä koskeva ongelma puhtaan veden puutteesta. Torikadun asiakkaat voivat lahjoittaa haluamansa summan tämän asian puolesta ja samalla nauttia liikkumisesta Move the World BODYCOMBAT -tunnilla.

Read More
Merja Varjus
Torikadun Tenniskoru

Torikadun Liikuntakeskus ja koruseppä Anu Ek ovat yhdessä toteuttaneet yksilöllisen Tenniskorun, joka sopii kaikille lajiin hurahtaneille. Osta omasi Torikadulta!

Read More
Merja Varjus
Ryhmäliikunnan muutoksia

Syksyn ryhmäliikunnan lukujärjestykseen on tehty joitakin tuntimuutoksia. Tuntimuutokset alkavat maanantaista 23.10. Ajankohtaisen lukujärjestyksen näet aina varausjärjestelmästä.

Read More
Merja Varjus
Pöytätennistä

Nyt voit pelata Torikadulla myös pöytätennistä!Pöytätennistä voi pelata liikuntasalissamme aikoina, jolloin salissa ei ole ryhmäliikuntatunteja tai tila ole muuten varattu.

Read More
Taru