Joululahjaksi liikuntaa

Hanki joululahjaksi liikunnallinen lahjakortti, joka ilahduttaa pitkään! Torikadun liikunnallisen lahjakortin arvon voit valita itse tai määrittää lahjakortin tiettyyn palveluun.

Read More
Merja Varjus
Vanhenevat liikuntasetelit

Jos sinulla on vielä tämän vuoden liikuntaseteleitä tai arvoa käyttämättä, nyt on viimeiset hetket käyttää ne! Meillä maksuna käyvät kaikki tunnetetuimmat liikuntasetelit ja maksutavat.

Read More
Merja Varjus
Torikadun joulukalenteri

Torikadun Liikuntakeskuksen suosittu ja toivottu joulukalenteri starttaa jälleen 1.12! Osallistumalla joulukalenterin Facebook -ryhmään pysyt ajan tasalla ja seuraat luukkujen avautumista aina jouluaattoon asti!

Read More
Merja Varjus
Joulun aukioloajat

Joulukuussa ja joulunpyhinä palvelemme poikkeusaikatauluin. Tarkistathan aukioloajat verkkosivuiltamme. Kuntosalille ovikortilla/koodilla joka päivä klo 05-22.00 välillä.

 

Read More
Merja Varjus
UUTUUS - M.A.X. -training

Kaipaatko helppoa ja tehokasta lämmittelyä ennen salitreeniä? Haluaisitko kehittää koordinaatiokykyäsi ja ketteryyttäsi tenniskentällä, kaukalossa tai lenkkipolulla? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, tämä 30 minuutin kokovartalon tehotreeni on juuri sinulle.

Read More
Merja Varjus
Uudistunut verkkokauppa

Torikadun verkkokauppa uudistuu! Liikuntakorttien ostaminen verkkokaupasta on nyt entistä helpompaa! Voit uusia kuntosali- tai ryhmäliikuntakorttisi kotoa käsin Torikadun verkkokaupan kautta. 

Read More
Merja Varjus