Avoimet Ovet 25.8.

Torikadulla on Avoimet Ovet sunnuntaina 25.8.
Tule tutustumaan ryhmäliikuntatunteihin ja kuntosaliin sekä keskustelemaan liikuntamahdollisuuksista ja syksyn tarjouskorteista!

Read More
Merja Varjus
Edulliset Syyskortit

Syyskausi on alkamassa ja aika palata arkeen ja tuttuun treenirytmiin!  Kiva taas suunnitella tulevaa syksyä ja asettaa uusia tavoitteita. Torikadun edullisilla syyskorteilla liikut koko syksyn ajan.

Read More
Merja Varjus
Torikadun kesän punnerrushaaste!

Kesä on monipuolisen ulkona treenaamisen loistoaikaa! Olisi mahtava kuulla miten ja missä sinä treenaat kesällä. Haastamme sinut mukaan Torikadun Kesän Punnerrushaasteeseen! Ottamalla punnerruskuvan voit voittaa kuukauskortin Torikadulle!

Read More
Merja Varjus
2 KK liikuntakorttitarjoukset

Torikadulla kuntoilet ilman sitoutumista ja erillistä jäsenmaksua. Maksat vain kortista, jonka valitset itsellesi sopivimmaksi. Edulliset kahden kuukauden liikuntakortit myynnissä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan!

Read More
Merja Varjus
Kesän aukioloajat

Kesällä palvelemme lyhennettyjen aukioloaikojen mukaan. Tarkistathan aukioloajat ja että sinulla on voimassa oleva ovikoodi/kortti kuntosalikäyntejä varten. Ryhmäliikuntatunteja varten ovet avautuvat 15 min ennen tunnin alkua.

Read More
Merja Varjus
Torikadun Tenniskoulu

Tenniskoulu tarjoaa valmennusta ja pelipäiviä aloittelijoille ja jo tennistä harrastaneille. Aluksi Tenniskoulun tarjonnassa on kursseja ja valmennusryhmiä aikuisille, mutta jatkossa koulu tarjoaa valmennusta myös nuoremmille harrastajille.

Read More
Merja Varjus
Liikuntakortit verkkokaupasta

Torikadun verkkokauppa uudistuu! Liikuntakorttien ostaminen verkkokaupasta on nyt entistä helpompaa! Voit uusia kuntosali- tai ryhmäliikuntakorttisi kotoa käsin Torikadun verkkokaupan kautta. 

Read More
Merja Varjus