Tanssien kohti kesää

Toukokuussa pääset tutustumaan Dancehall -tanssiin, joka on valloittava ja rento mutta samalla fyysinen tanssilaji. Voit jatkaa harrastusta koko kesäkuun ajan tiistaisin.

Read More
Merja Varjus
Kesäkortit

Virkistä treenaamistasi kesäaikaan monipuolisuudella! Älä anna liikuntalupauksesi lopahtaa lomaan vaan hanki Torikadun kesäkortti ja kuntoile koko kesä!

Read More
Merja Varjus
Kesän aukioloajat

Kesäkuun alusta alkaen palvelemme kesän lyhennettyjen aukioloaikojen mukaan. Tarkistathan aukioloajat ja että sinulla on voimassa oleva ovikoodi/kortti kuntosalikäyntejä varten. Ryhmäliikuntatunteja varten ovet avautuvat 15 min ennen tunnin alkua.

Read More
Merja Varjus
Torikadun Tenniskoulu aloittaa toimintansa

Tenniskoulu tarjoaa valmennusta ja pelipäiviä aloittelijoille ja jo tennistä harrastaneille. Aluksi Tenniskoulun tarjonnassa on kursseja ja valmennusryhmiä aikuisille, mutta jatkossa koulu tarjoaa valmennusta myös nuoremmille harrastajille.

Read More
Merja Varjus
Uudistunut verkkokauppa

Torikadun verkkokauppa uudistuu! Liikuntakorttien ostaminen verkkokaupasta on nyt entistä helpompaa! Voit uusia kuntosali- tai ryhmäliikuntakorttisi kotoa käsin Torikadun verkkokaupan kautta. 

Read More
Merja Varjus