Bodycombat maraton

Perjantaina 1.11. tarjotaan ekstra-annos Bodycombatia maratonin merkeissä! Tule mukaan fiilistelemään vanhoja klassikoita sekä tuoreempia suosikkeja Jaanan johdolla.

Read More
Merja Varjus
Fresh Taiji

Lokakuussa alkaa TAIJI-tunnit sunnuntaisin, ohjaajana kiinalainen Tracy Lu. Tunnilla pyritään löytämään aktiivinen rentous, käyttämään kokonaisvaltaisesti kehoa sekä liikkeen avulla rentouttamaan keho ja mieli.

Read More
Merja Varjus
2 KK liikuntakorttitarjoukset

Torikadulla kuntoilet ilman sitoutumista ja erillistä jäsenmaksua. Maksat vain kortista, jonka valitset itsellesi sopivimmaksi. Edulliset kahden kuukauden liikuntakortit myynnissä kuntosalille ja ryhmäliikuntaan!

Read More
Merja Varjus
Torikadun Tenniskoulu

Tenniskoulu tarjoaa valmennusta ja pelipäiviä aloittelijoille ja jo tennistä harrastaneille. Aluksi Tenniskoulun tarjonnassa on kursseja ja valmennusryhmiä aikuisille, mutta jatkossa koulu tarjoaa valmennusta myös nuoremmille harrastajille.

Read More
Merja Varjus
Liikuntakortit verkkokaupasta

Torikadun verkkokauppa uudistuu! Liikuntakorttien ostaminen verkkokaupasta on nyt entistä helpompaa! Voit uusia kuntosali- tai ryhmäliikuntakorttisi kotoa käsin Torikadun verkkokaupan kautta. 

Read More
Merja Varjus