MUUT PALVELUT

Torikadun liikuntakeskuksessa on mahdollista järjestää omia juhlia, yritystapahtumia ja muita yksityistilaisuuksia. Meiltä saat myös lahjakortit valitsemaasi palveluun tai haluamallesi summalle. Sinua palvelee aina aukioloaikoina kassan yhteydessä oleva kahvio. 

Fotolia_26789355_M[1].jpg

Lahjakortit

Torikadun liikunnallisen lahjakortin arvon voit valita itse! Voit myös määrittää etukäteen palvelun, mihin liikuntalahjakortti on tarkoitettu. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostohetkestä ja ovat käytettävissä myös usempina erinä.

Lahjakortin voit osoittaa esim. seuraaviin palveluihin:

Kuntosalin kuukausikortti, arvo 36,00
Henkilökohtainen kuntosaliohjaus, arvo 50,00
Ryhmäliikuntakortti (kk- tai 10-kortti), arvo 59/64,00
Tennistunteja, iltatunnin hinta 26,00, päivähinta 17,00
Tennisvalmennusta yksityisopastuksena
Tunnin personal trainer tapaaminen 75,00 tai pidemmät personal trainer-paketit

Voit määritellä lahjakortin myös ostohetkellä voimassa oleviin tarjouksiin!
Lahjakortit voit hankkia kätevästi myös verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit määritellä summan ja kirjoittaa vapaaseen kenttään, mikäli haluat osoittaa kortin johonkin tiettyyn palveluun.

Anna lahja, joka ilahduttaa pitkään!

muutpalvelut_yrityspalvelut.jpg

kahvio

Vastaanottomme yhteydessä on kahvio, josta voit ostaa virvokkeita, palautus- ja urheilujuomia, proteiinipatukoita, makeisia, kahvia, kahvileipää, olutta ja siideriä. Kahviossa voit seurata urheilua Eurosport-kanavalta ja juoda vaikka vain päiväkahvit liikunnallisessa ja tutussa seurassa.

Olet aina tervetullut poikkeamaan Torikadun kahviossa!

Kahvion yhteydessä on myynnissä tennismailoja ja tennistarvikkeita. Tennismailoja voit testata Torikadulla ennen mailan ostoa. Vastaanotossa on myynnissä kausittain myös tennisvaatteita. 

TENNISMAILOJEN JÄNNITYSPALVELU
Voit jättää mailasi jännitettäväksi vastaanottoon. Mailan jännitysten hinnat vaihtelevat jänteestä riippuen 16 - 34 euron välillä.

yksityistilaisuudet_lapsisynttärit.jpg

Liikunnalliset lasten synttärit

Järjestä iloiset ja huolettomat lastenkutsut, joissa kaikki vieraat viihtyvät.
Synttäripaketin kesto on 1,5 - 2 tuntia.

Ohjattua liikunnallista ohjelmaa lasten ikätaso huomioiden. Pelejä, leikkejä, kilpailuja ja kunnon hikiliikuntaa synttärisankarin toiveiden mukaisesti. 

Ohjattu toiminta kestää noin tunnin. Tämän jälkeen synttärikattaus ja tarjottavat koko porukalle. Tarjoilu sisältää mehua, jäätelöä, keksejä, sipsejä ja namia.

Hinta 170 euroa/ max 10 lasta. Jokainen “lisälapsi” 10 euroa.

Synttärikutsujen tiedustelut 040 487 1077 tai info@torikatu.com

yksityistilaisuudet_omattapahtumat.jpg

Yksityistilaisuudet ja muut liikuntatunnit

Oletko järjestämässä polttareita, 50-vuotisjuhlia tai kaveriporukan virkistyspäivää?

Ohjelmaksi voit varata vaikka suosittua crosstrainingia, kuntonyrkkeilyä tai kahvakuulaa, spinningiä tai muita ohjelmastamme löytyviä liikuntatunteja. Miten olisi tehokas lihaskuntotunti ennen illan varsinaista ohjelmaanne tai kiinteytysjumppa naisten saunaillan alkajaisiksi? Kaikkien yksityistuntien jälkeen mahdollisuus saunoa ja ostaa virvokkeita kahviostamme.

Ohjatun yksityistunnin hinta on 150-200 € ryhmäliikunnan lajista riippuen.

Tilaustuntien yhteydenotot ja tiedustelut Merja Varjus 040 8200778 tai merja.varjus@torikatu.com


Yrityspalvelut

Henkilökunnan hyvinvointiin kannattaa investoida. Tarjoa nyt yrityksellesi tai tiimillesi iloa ja energiaa ja sitä kautta myös parempaa työtehoa. Hyvä terveysliikunta sisältää kullekin sopivia liikuntalajeja, sen tulee olla säännöllistä ja toistuvaa, hauskaa, motivoivaa ja tehokasta.

Tarjoamme yrityksille seuraavia vaihtoehtoja:

  • Yrityksen oma ryhmäliikunta- tai tennistunti. Varaa yrityksellesi oma viikkotunti, tunnin sisältönä jokin laajasta tuntitarjonnastamme.

  • Liikuntatunnit yrityksen omissa tiloissa. Mikäli yritykselläsi on omat liikuntatilat tai paikka taukojumppaa varten, tulemme ohjaamaan liikuntatunteja myös yrityksen omiin tiloihin.

  • Yritysten liikunta- ja virkistyspäivät. Järjestämme yrityksille ja kouluille virkistys- ja liikuntapäiviä sopimuksen mukaan. Vain mielikuvitus on rajana liikuntapäivän suunnittelussa!

  • Liikuntasetelit ja -kortit. Meille käyvät kaikki tunnetuimmat liikuntakortit: Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, E-passi, Eazybreak, Virike-seteli, Tyky-seteli ja Mind&Body ticket.

  • Yksittäiset liikuntatunnit. Voit varata milloin tahansa yksittäisiä liikuntatunteja erilaisia tarkoituksia varten mm. oman tiimin virkistysilta/päivä, johtoryhmän kuntotestaus + liikuntatunti, tarjota liikuntatunti parhaille asiakkaille, tavoita potentiaaliset asiakkaat tarjoamalla esim. pump-tunti, ohjelmaa kokouksen oheen sidosryhmille tai vieraille jne.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan sopiva liikuntamuoto tai tapahtuma yrityksellesi!

Yhteydenotot: Merja Varjus puh. 040 8200 778, merja.varjus@torikatu.com