KURSSIT

Tarjoamme vuoden aikana useita eri kursseja, joihin ilmoittautuminen tapahtuu vastaanotossa tai sähköpostitse/puhelimitse. Varattu kurssi tulee mahdollisen esteen sattuessa peruuttaa viimeistään neljä päivää ennen kurssin alkua. Kurssien erilliset maksut maksetaan ensimmäisen kurssikerran yhteydessä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut tulevista kursseista puhelimitse 040 487 1077 tai info@torikatu.com.

Käsitelty7.jpg

RYHMÄLIIKUNNAN STARTTIKURSSI

Ryhmäliikunnan STARTTIkurssi on suunniteltu ensikertalaisille, kaiken kokoisille ja aloitteleville liikkujille. Kurssille tai yksittäisille tunneille osallistuminen tekee kuntoilun aloittamisesta helppoa, hauskaa ja turvallista.

Kurssilla tutustutaan Torikadun yleisimpiin ryhmäliikuntatunteihin rauhassa ja perusteellisella opastuksella. Tunneilla käydään huolella läpi oikeaoppiset liikeradat, opastetaan välineiden käytössä ja huolehditaan, että kaikille osallistujille löytyy sopivat liikevaihtoehdot. 

Oletpa ensikertalainen, ylipainoinen tai et ole liikkunut vuosiin, niin tämä starttikurssi on juuri sinulle! Aloita siis terveellinen elämä nyt ja ilmoittaudu mukaan kurssille tai yksittäisille tunneille! 

Kurssin tunnit: niska-selkä, pump, muokkaus, reisi-vatsa-pakara, kehonhuolto, spinning-sisäpyöräily, kuntotanssi.

Kurssin ajankohta: tiistaisin 13.2 - 27.3.18  klo 20-21.00, yht. 7 kertaa
Voit osallistua koko kurssille tai vain sinulle sopiville päiville ja tunneille.

Koko kurssin hinta: 49 € / henkilö
Yksittäisen tunnin hinta: 8 € / henkilö
Ohjaajana: fysioterapeutti Seda  

Kurssin jälkeen voit ostaa ryhmäliikunnan 10-kortin opiskelijahinnalla 59€. 10-kortit ovat voimassa 2 vuotta ostohetkestä.

Kurssin tavoitteena on löytää liikunnan ilo, säännöllinen liikuntarytmi, mieluisimmat tuntivaihtoehdot ja energiaa kevääseen. 

Ilmoittautumiset info@torikatu.com tai 040 487 1077.


KUINKA KEHITTÄÄ LEUANVETOASI? -KURSSI

Eikö ensimmäinen leuka meinaa millään tulla, vaikka kuinka yrität? Vai haluaisitko saada uudenlaista näkökulmaa ja kehittää leuanvetoasi eteenpäin? Tämä kurssi on juuri sitä varten!

Tällä leuanvedon tekniikkaan ja harjoitteluun pureutuvalla kurssilla saat perusteellisen tietopaketin leuanvedon oikeaoppisesta tekniikasta, leuanvedon kannalta oleellisten liikkeiden ja lihasryhmien harjoittelusta sekä työkaluja siihen, kuinka voit kehittyä tulevaisuudessa entistä paremmaksi leuanvetäjäksi. Ei siis väliä, tuskailetko ensimmäisen leukasi kanssa vai oletko jo pidemmälle ehtinyt treenaaja - leuanvetokurssin avulla saat varmasti uutta ajateltavaa.

Kurssin vetäjänä toimii toisto- ja lisäpainoleuanvedon moninkertainen SM-mitalisti Jyrki Eriksson, jolla on pitkä ja laaja-alainen kokemus lajin harrastamisesta.

Ajankohta:
lauantai 24.2 klo 14-15.30
lauantai 3.3. klo 14-15.30

Hinta: 34€, yhteensä 3 tuntia
Ohjaaja: Jyrki Eriksson

Ilmoittautumiset: info@torikatu.com tai 040 487 1077.


KUNTOSALIN STARTTIKURSSI

Helmikuussa pääset kuntosaliharjoittelun alkuun osallistumalla kuntosalin STARTTIKURSSILLE!

Osallistu starttikurssille:

·       jos vielä mietit kuntosaliharjoittelun aloittamista
·       olet käynyt joskus kuntosalilla, mutta edellisestä kerrasta on vierähtänyt aikaa
·       jos sinulla on valmis kuntosaliohjelma tehtynä, mutta epäröit vielä sen toteuttamista

Ajankohta:

  • Tiistai 6.2. klo 19-20.00 
  • Sunnuntai 11.2. klo 14-15.00
  • Tiistai 13.2. klo 19-20.00
  • Sunnuntai 18.2. klo 14-15.00

Kurssiin sisältyy yhteensä neljä ohjattua käyntiä.
Hinta: 58 €
Ohjaaja: Sona Sargsjan

Ilmoittautumiset: info@torikatu.com tai 040 487 1077.

Kurssi toteutetaan pienryhmässä, mukaan otetaan max 8 henkilöä.

Kurssilla opit oikeaoppiset tekniikat, saat vaihtoehtoliikkeitä eri lihasryhmille sekä tutustut laitteisiin. Lisäksi ryhmä saa yhteisen kuntosalin perusohjelman paperilla, jonka mukaan voi jatkaa omatoimista harjoittelua kurssin jälkeen. Jos sinulla on jo tehtynä henkilökohtainen kuntosaliohjelma, voit ottaa sen mukaasi ja saat ohjaajalta tarvittavan lisäopastuksen ohjelmaan.  Tule rohkeasti mukaan ja aloita lihaskunnon kohotus kuntosalilla!


LIIKUNTAKURSSI SENIOREILLE

Tammikuussa alkaa jälleen seniori- ja 60+-ikäisten liikuntakurssi, jonka aikana tutustutaan eri liikuntalajeihin ja kehitetään arjen toimintakykyä ja kuntoa. Kurssilla mm. keppijumppaa, venyttelyä, lihaskuntoharjoittelua, kuntopiiriä ym.  Liikut turvallisesti osaavan ohjaajan johdolla, mukavassa ja tutussa seurassa.

Kurssi alkaa perjantaina 12.01.18  klo 10.-11.00, yht. 15 kertaa. Viimeinen kerta pe 27.4.2018

Hinta: Aamupostin Etukaista-hinta 74 €/hlö, norm.hinta 99€/hlö.

Ilmoittautumiset: info@torikatu.com tai 040 487 1077.