KUNTOSALI

Kuntosaliltamme löytyvät kaikki kuntosaliharjoittelun peruslaitteet. Laitevalikoiman ohella salilla on myös vapaapainoharjoitteluun tarkoitettuja irtopainoja ja levytankoja. Kestävyysharjoittelua ja lämmittelyn voit tehdä Technogymin juoksumatoilla, monipuolisella Vario-laitteella, kuntopyörillä, soutulaitteilla tai crostrainereilla. Voit aina spinning-salimme ollessa vapaana käydä lämmittelemässä myös spinningpyörillä.

AINA ILMAINEN TUTUSTUMISKERTA - EI SITOVAA JÄSENYYTTÄ!

Ensimmäinen käynti kuntosalilla on aina ilmainen tutustumiskerta. Tämä tutustuminen ei sido tai velvoita mihinkään ja meillä liikut ilman sitovaa jäsenyyttä tai irtisanomisaikoja. Tutustumisajankohdan voit valita itse aukioloaikojemme puitteissa. Meille voit poiketa aina aukioloaikoinamme ilman tapaamisajan varaamista. Henkilökunta esittelee mielellään tarjontaamme.


OLETKO ALOITTAMASSA KUNTOSALIHARRASTUKSEN?

Jos et ole aikaisemmin käynyt kuntosalilla tai edellisestä kerrasta on vierähtänyt pidempi aika, suosittelemme henkilökohtaisen kuntosaliohjauksen varaamista. Harjoittelusta tulee tehokkaampaa ja ennen kaikkea turvallista, kun teet liikkeet ja liikeradat oikein.  Ohjausajan voi varata vastaanotostamme puh. 040 487 1077 tai info@torikatu.com.

Lisäksi voit tilata yksilöllisen FYSIO-OHJAUKSEN, joka on fysioterapeuttinen kuntosaliohjaus. Fysio-ohjaus koostuu kolmesta eri tapaamisesta. 

Käsitelty5.jpg

KUNTOSALIOHJAUS

Oletko juuri aloittamassa kuntosaliharjoittelun tai haluatko saada uutta potkua treeneihisi? Varaa itsellesi henkilökohtainen ohjausaika!

Kuntosaliohjausta varten kartoitetaan lähtötilanteesi ennen kuntosaliohjelman tekoa. Ohjaukseen varataan yksi tunti aikaa. Tunnin aikana voidaan tehdä yleisohjelma, joka kohdistuu koko vartaloon tai ohjelma joka kohdistuu esimerkiksi yhteen lihasryhmään. Ohjauksessa käydään läpi liikkeet ja lisäksi saat jälkikäteen kuntosaliohjelman paperilla, jonka mukaan voit jatkaa treenejä omatoimisesti.   Jos olet aloittamassa kuntosaliharjoitusta, lukaise lisätietoa myös täältä.

Pitkäkestoisempaan harjoitteluun tarjoamme personal trainer palveluita.

1-jakoisen kuntosaliohjauksen hinta: 50 € / henkilö
2-jakoisen kuntosaliohjauksen hinta: 70€ / henkilö

Kuntosaliohjauksia tekevät Sara Heinänen, Susanna Kurola, Anna Muhonen, Tommi Pihlava ja Ville Tuomi. Laura Myllymäki äitiyslomalla.

FYSIO-OHJAUS
(EI TOISTAISEKSI SAATAVILLA)

Fysio-ohjaus on fysioterapeuttinen kuntosaliohjauspaketti, joka sisältää kolme tapaamista.

Kolottaako selkä, kipuileeko olkapää tai oireileeko polvet? Kärsitkö mahdollisesti jostain muusta tuki- ja liikuntaelimistön vaivasta? Jos vastasit kyllä,  sopii tämä Fysio-ohjauspaketti sinulle. Halutessasi henkilökohtaisempaa ja enemmän ohjausta kuin yhden kerran kuntosaliohjauksessa, on tämä paketti myös hyvä vaihtoehto.

Ohjauksessa huomioidaan mahdolliset kivut tai muut oireet henkilökohtaisia tavoitteitasi unohtamatta. Lähtökohtina on, että kivut eivät rajoita tekemistä vaan ohjauksessa pyritään löytämään liikkeitä joiden avulla pystyt myös lievittämään oireitasi.

FYSIO-ohjauspaketti sisältää kolme tapaamista yhden kuukauden aikana:

1. TAPAAMINEN   Alkukartoitus: haastattelu ja fysioterapeuttinen tuki-ja liikuntaelimistön tutkiminen. Terapeuttisten kotiharjotteiden ohjaus.

2. TAPAAMINEN  Alkukartoituksen perusteella yksilöllisesti suunniteltu kuntosaliohjelma, joka käydään yhdessä läpi.

3. TAPAAMINEN  Kontrollitapaaminen. Seurataan miten harjoittelu on lähtenyt käyntiin ja tarvittaessa päivitetään ohjelma.

FYSIO-ohjauksen hinta: 140 € / henkilö sisältäen kolme tapaamista ja salimaksut sekä kirjallisen kuntosaliohjelman.

Ohjaajana toimii Laura Myllymäki (liikuntaneuvoja LPT, fysioterapeutti AMK). - ÄITIYSLOMALLA

Kysy lisää vastaanotosta 040 487 1077 tai info@torikatu.com.